Posebna regulacija prometa zbog utakmice Hrvatska - Grčka

images/thumbnails/images/ANT/114702/PXL_071117_18630928.jpg
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Utakmica Hrvatsk a- Grčka igra se u četvrtak s početkom u 20.45 sati.

Zaustavljanje i parkiranje vozila zabranjeno je na južnom parkirališnom prostoru Maksimirske ceste od Kipa sportaša, prostoru u zoni raskrižja Ulice Svetice i Maksimirske ceste do zapadnog parkirališnog prostora stadiona stadiona Maksimir, na prostoru poligona autoškole i tržnice Borongaj, Hitrecovoj ulici i prostoru južnog ulaza na stadion Maksimir, na dan odigravanja utakmice od ponoći do 24 sata.

Moguće su i zabrane prometovanja Maksimirskom od Kvaternikovog trga do Mandlove, Ulicom Svetice od Maksimirske do Branimirove, Budakovom ulicom, Kennedyevim trgom, Zvonimirovom ulicom od Heinzelove do Harambašićeve između 16 i 24 sati.

Policija apelira na građane da u zonu stadiona te ostale prostore ne donose pirotehnička sredstva, sredstva pogodna za napad i ozljeđivanje, transparente i znakovlje neprimjerenog sadržaja te alkoholna pića, a bezalkoholna pića ne nose u staklenim bocama jer će se u protivnom protiv prekršitelja poduzeti Zakonom raspoložive mjere i radnje. Na stadion se neće moći unositi  kišobrani, upaljači, plastične boce i drugi kruti predmeti te torbe i ruksaci.