Za promet zatvorene Šabanova, ulica grada Mainza i dio Karlovačke

images/thumbnails/images/ANT/110878/PXL_310315_10338682-1.jpg
foto: Igor Kralj/PIXSELL
Barbara Strelar
Autor: 

Barbara Strelar

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ulica Josipa Šabana na dijelu od Kvaternikove do Ulice Fraterščica zatvorena je za sav promet do 13. studenoga zbog rekonstrukcije vodoopskrbnog cijevovoda.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova su: Kvaternikova – Mikulići – Fraterščica i obratno te Kvaternikova – Franje Nevistića – Fraterščica i obratno. Do srijede 20. rujna onemogućeno je i prometovanje Kvaternikovom ulicom u zoni raskrižja s Ulicom Josipa Šabana.

Do 4. listopada obnavljat će se kolnik i parkirališna mjesta u Ulici grada Mainza, na dijelu od Slovenske do Čanićeve. Ulica će biti zatvorena za sav promet, a obilazni pravac za vrijeme izvođenja navedenih radova je: Ulica grada Mainza – Slovenska – Fonova – Hanuševa – Republike Austrije – Ilica – Čanićeva – Ulica grada Mainza.

Radovi se izvode i na Karlovačkoj cesti, na dijelu od kanala Sava/Odra do Puškarićeve ulice koja je zatvorena za sav promet do 20. listopada. Obilazni pravci za vrijeme radova su Karlovačka cesta – Remetinec – Jadranska avenija – Puškarićeva – Karlovačka cesta ili Karlovačka cesta – Jadranska avenija – Remetinec – Karlovačka cesta.

Do petka 15. rujna zatvoreno je raskrižje ulice Bedema ljubavi i Dugoselske ulice kojom se promet odvija jednim prometnim trakom. Raskrižje se obilazi privremenom trasom: Dugoselska – Ive Politea – Željeznička – Bedema ljubavi i obratno.