Medvjedi predali donaciju Klaićevoj

images/thumbnails/images/ANT/116751/IMG_5338.jpg
Medvjedi uručili donaciju Klaićevoj
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Od listopada do prosinca zagrebački Medvjedi zajedno sa svojim partnerima i navijačima prikupljali su prodajom pakova dobrote donacije za tehničko opremanje onkološkog odjela Klaićeve dječje bolnice.

Cilj je bio prikupiti sredstava i bolnicu opskrbiti dlanovnicima i TV prijemnicima za bolesničke sobe. Dan prije blagdana Sv. Nikole Medvjedi Tomislav Zanoški, Mike Aviani, Bruno Kegalj, Ivan Janković, Luka Jarčov i Vilim Rosandić posjetili su dječji onkološki odjel zagrebačke Klinike za dječje bolesti Klaićeve bolnice i u društvu dobrotvora i navijača Medveščaka Pave Šukana, koji je i pokrenuo ovu veliku akciju, te liječnicima i štićenicima bolnice predali ovu donaciju. 

images/thumbnails/images/ANT/116751/Volonterke_Medvescaka__glavna_sestra_Anita_Miskovic__Ivan_Jankovic__Bruno_Kegalj__Pavo_Sukan__Luka_Jarcov__Mike_Aviani__Vilim_Rosandic__Tomislav_Zanoski.jpg

"Hodajući prema ovamo razmišljao sam o protekla dva mjeseca u kojima smo prikupljali donacije i srce mi je bilo veće od ove bolničke zgrade. Nema riječi kojom bih opisao ovaj trenutak sada i svoju sreću, dok gledam ova mala bića kojima smo nadam se barem malo uljepšali život. Ponosim se na sve koji su uspjeli izdvojiti svoje donacije i osigurali da ovaj projekt uspije. Da nismo bili zajedno i da s nama nisu bili naši Medvjedi velikog srca ovoga danas ne bi bilo i to je dokaz zajedništva koje vlada u Medveščaku, kako na ledu tako i izvan njega", izjavio je Pavo Šukan.

images/thumbnails/images/ANT/116751/Tomislav_Zanoski.jpg

Kako akcija prikupljanja donacija prodajom bijelih pakova dobrote traje još i kroz prosinac, a budući je cilj za Klaićevu dječju bolnicu ispunjen, Medvjedi i predstavnici Klaićeve bolnice dogovorili su se da se naknadno prikupljene donacije preusmjere na pomoć bolnici u ličkom Otočcu. Medvjedi će tako nastaviti s akcijom "HOKEJ PROTIV RAKA" te TV prijemnicima opremiti bolesničke sobe i čekaonicu u maloj ali za lokalno stanovništvo vrlo važnoj bolnici u Otočcu.

Donacija bolnici u Otočcu trebala bi biti uručena krajem prosinca, a bijeli pakovi dobrote prodavat će se tijekom cijelog prosinca na svim domaćim utakmicama Medveščaka. Minimalna donacija je 100 kuna, a u prodaji je 150 bijelih pakova dobrote. Pakovi se mogu naručiti i putem emaila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..