Moguće prometne poteškoće zbog Vučićeva dolaska

images/thumbnails/images/ANT/120591/PXL_070218_19572617.jpg
07.02.2018., Beograd, Srbija - Predsjednik Srbije Aleksandar Vucic u sluzbeni posjet primio Europskog povjerenika za prosirenje i susjedsku politiku Johannesa Hahna. Nakon sastanka dali su zajednicku izjavu za medije. Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Policija je obavijestila da postoji mogućnost otežanog prometovanja i kretanja tijekom 12. i 13. veljače 2018. godine posebno u zonama gdje će se održavati službeni sastanci, a u kojima će se provoditi posebne mjere osiguranja.  

Zbog provođenja mjera sigurnosti, u vrijeme posjeta, uspostavit će se posebna regulacija prometa na području Zagreba i Velike Gorice zbog čega postoji mogućnost da će se promet u pojedinim dijelovima gradova otežano odvijati.  

Oko 10 bi mogle nastati gužve na trasi Avenija Većeslava Holjevca – Vukovarska – Miramarska – Mihanovićeva – Gundulićeva

– Hebrangova – Klaićeva – Medulićeva – Ilica – Britanac – Pantovčak

10:30 - Ceremonija svečanog dočeka predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića (Ured predsjednice, Pantovčak 241)

10:45 - Tête-à-tête susret Predsjednice Republike Hrvatske i Predsjednika Republike Srbije

11:45 - Bilateralni razgovori službenih izaslanstava Republike Srbije i Republike Hrvatske

12:30 - Izjave za medije dvoje Predsjednika

13:15 -  Dolazak predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića pred zgradu Vlade Republike Hrvatske

Upisivanje predsjednika Vučića u Zlatnu knjigu

Tête-à-tête susret predsjednika Vlade Plenkovića i predsjednika Vučića

13:45 - Susret dvaju izaslanstava uz radni ručak

15:15 - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković u prigodi službenog posjeta predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića Republici Hrvatskoj, sastat će se s predsjednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem

16:00 - Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske i Predsjednika Republike Srbije na Hrvatsko-srbijanskom gospodarskom forumu (Hrvatska gospodarska komora, Rooseveltov trg 2)

16:45 - Susret Predsjednice Republike Hrvatske i Predsjednika Republike Srbije s mladima u Mitropoliji zagrebačko-ljubljanskoj (Sv. Duh)

17:45 - Susret Predsjednice Republike Hrvatske i Predsjednika Republike Srbije s kardinalom Josipom Bozanićem, zagrebačkim nadbiskupom i metropolitom (Sjedište Nadbiskupije)