Pojačan nadzor brzine u srijedu i četvrtak

images/thumbnails/images/ANT/113159/PXL_190417_16313933.jpg
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.U srijedu i četvrtak, 18. i 19. listopada 2017. od 6 do 6 sati, na području Policijske uprave zagrebačke provest će se akcija Nadzora brzine kretanja vozila. Cilj je podizanje veće razine sigurnosti u prometu i sprječavanja najtežih prometnih prekršaja.

Posebna pozornost obratit će se na prekršaje nepropisne brzine kretanja vozila i drugim težim prekršajima kao što su prisutnost alkohola u organizmu, tehnička neispravnost vozila, nepropisno pretjecanje, upravljanje prije stjecanja prava i pod zabranom, prekršaji mladih vozača, korištenje sigurnosnog pojasa, zaštitne kacige, nepropisne uporabe mobitela tijekom vožnje i ostalo. Akcija će se provesti na velikom broju lokacija, u naseljenim mjestima, izvan naselja i na autocestama.

Policijska uprava zagrebačka pozvala je građane da predlože lokacije za nadzor brzine te su odabrane one najpogodnije.

Građani mogu prisustvovati provođenju nadzora, za što se trebaju javiti Policijskoj upravi zagrebačkoj na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..