U centru Zagreba se zatvara dio ulica

images/thumbnails/images/ANT/112901/PXL_060217_15511380.jpg
06.02.2017., Zagreb - Zastoj tramvajskog prometa zbog ostecenja energetske mreze, a time i nestanka elektricne energije u Frankopanskoj ulici i okolnim pravcima. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Barbara Strelar
Autor: 

Barbara Strelar

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Iz Grada sugrađane upozoravaju na moguće poteškoće u prometu te mole za strpljenje i razumijevanje.

Zbog sanacije tramvajskog kolosijeka istočni dio Trga kralja Tomislava na dijelu od ulice Augusta Šenoe do Ulice kneza Branimira do ponedjeljka 16. listopada u četiri sata ujutro bit će zatvoren za sav promet.

Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će:

Trg kralja Tomislava (istočni dio) – Augusta Šenoe – Palmotićeva – Ulica kneza Branimira.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. Također, Čulinečka cesta od Ulice Resnički gaj II do željezničke pruge zatvorena je zbog rekonstrukcije do 3. studenog za sav promet. Obilazno se prometuje ulicama Resnički gaj I. i Resnički gaj II.

U tijeku je, između ostalog, obnova kolnika i parkirališnih mjesta u Ulici grada Mainza, rekonstruira se i dio Glogovečke te Dugoselske, kao i Ulice Bedema ljubavi. Za sav je promet zatvoren dio Ulice Zumbula u Sesvetama, Karlovačke ceste i Fakultetskog dobra, Šabanova te Ulica Krvarić.

Detaljnije informacije potražite ovdje

 

 

 Ne propustite    

 Izdvojeno