U zagrebačkom stanu pronađeno 23 kg marihuane

images/thumbnails/images/ANT/105354/policija_marihuana-1.jpg
policija marihuana
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Zagrebačka Služba kriminaliteta droga PU zagrebačke provela je kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Osumnjičeni je prilikom provjere identiteta policajcima iz svog ruksaka dobrovoljno predao 600,6 grama marihuane pakirane u jedan paket PE folije i dva vakumirana PE paketa, 6 tableta MDMA pakirane u 3 PE paketića, 2,6 grama amfetamina pakiranog u PE vrećicu te digitalnu vagu s tragovima droge, dok mu je tijekom kriminalističkog istraživanja oduzeto 1.900 kuna za koje se sumnja da su pribavljeni preprodajom droge.

Pretragom stana kojim se koristi osumnjičeni, policajci su pronašli ukupno 22.493 grama marihuane pakirane u 22 PE paketa, 26 grama amfetamina pakiranog u jedan PE paketić, četiri digitalne vage te aparat i vrećice za vakumiranje droge te pištolj marke Astra-Unceta kalibra 6,35 mm, s pripadajućim spremnikom i 45 komada streljiva kalibra 6,35 mm.

Kaznena prijava podnesena je nadležnom državnom odvjetništvu.