FB Humanitarci kreću s akcijom: Neka Božić bude svima

images/thumbnails/images/ANT/115036/facebook_humanitarci-1.jpg
FB Humanitarci Zagreb
Prvi.hr
Autor: 

Prvi.hr

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.FB Humanitarci Zagreb kreću s božićnom akcijom "Neka Božić bude svima".

Do 10.12. skupljaju poklone i potrepštine za 70 obitelji sa 150 djece, a uz ono osnovno (ulje, trajno mlijeko,šećer, tjestenina, riža, i sl.) žele za njih sakupiti i orahe, grožđice, mak, rum, vanilin šećer, prašak za pecivo, suhi kvasac, čokoladu za kuhanje, čokoladu u prahu, slatko vrhnje, šećer i pudinge u prahu, kokos brašno, majonezu, margarin, krastavce, grašak, konzervirano voće kako bi mogli napraviti kolače. 

U obzir dolaze i darovne kartice trgovačkih centara i šoping centara (što je idealan dar za tinejđere koji si tamo mogu odabrati ono što im odgovara). Što se tiče poklona za djecu, bitno je da budu novi. Mogu biti i zamotani, ali na njima treba naznačiti ime djeteta i redni broj

Donacije se primaju svaki ponedjeljak, četvrtak i subotu u prostoru udruge na Lašćini od 17 do 19 sati. No mogu se slati i poštom, te ostaviti na sabirnim mjestima diljem grada. Sve lokacije možete pronaći na stranici udruge FB Humanitarci Zagreb.

 

 

 Ne propustite    

 Izdvojeno