Dijelimo 20 ulaznica za DanceStar!

images/thumbnails/images/ENT/66471/c3f2951b5ef8680c706aa1259dde3c43-1.jpg
.facebook.com/pg/dancestar.world, - dance star
Marko Bijelić
Autor: 

Marko Bijelić

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Plesna senzacija DanceStar zarazila je cijeli svijet, a uz brojne zemlje u kojima se održala, i Hrvatska će ove godine imati čast biti domaćin kvalifikacijskog turnira za veliko finale DanceStar World Dance Masters.


Jubilarno 10. izdanje, održat će se u Poreču, a ovaj plesni fenomen koji svake godine privuče više tisuća plesača iz cijelog svijeta će ujedno i otvoriti sezonu na obali.

Enter Zagreb tom vam prilikom dijeli čak 20 ulaznica za DanceStar, čiji će se kvalifikacijski turniri održavati 4.,5. i 6. ožujka u Plaza Event Centru (ex Hypo Centar). Prvih 10 slušatelja koji se sa svojim podacima i naznakom "Ulaznice za DanceStar" jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. osvajaju po dvije ulaznice!

VIŠE O DANCESTAR PROJEKTU

DanceStar Croatia dio je najvećeg plesnog spektakla na svijetu koji plesačima i plesnim školama omogućuje prezentaciju koreografija koje su pripremali za natjecanje pred poznatim sucima, plesnim pedagozima. Ove godine u Zagreb dolaze : Almira Osmanović, Bill Hoatling, Jose De La Cruz, Sonja Piksering, Elvis "El Rock" Hodžić, Željko Božić i Matic Zadravec.

image004.jpg

.facebook.com/pg/dancestar.world, - dance star

Samo najbolji plesači s DanceStar World Toura 2017 imat će priliku nastupiti te pokazati svoj talent i vještinu ovog svibnja na DanceStar finalu u Poreču, a prijave i kvalifikacijski turniri, kao i online kvalifikacije održavaju se još od 10. mjeseca 2016. godine, s prvim kvalifikacijskim turnirima u Johannesburgu i Cape Townu, a nastavljaju se u Europi sve do velikog finala u Poreču.

image002.jpg

.facebook.com/pg/dancestar.world, - dance star

Prošle godine je u svom najvećem izdanju do sada DanceStar okupio 5000 plesača iz cijelog svijeta. Ostvareno je preko 25.000 noćenja, čime je sam grad Poreč dobio epitet svjetske plesne turističke destinacije. Uz vrhunsku produkciju i sudjelovanje najboljih plesnih timova iz čak 27 zemalja i impresivan sudački tim, između ostalih Justin Conte koji je radio s Paulom Abdul, Miley Cyrus i Jordin Sparks, naša primabalerina Almira Osmanović, Igor Barberić, Leonard Jakovina, Ellen Wawrzyniak i Paul Modjadji, Dance Star je podigao i veliku medijsku prašinu. Mnoga estradna imena bila su gosti Dance Stara, a sam show vinuo je na svjetske pozornice svoje sudionike, od koji neki plešu s najvećim svjetskim glazbenim imenima.

image001.jpg

.facebook.com/pg/dancestar.world, - dance star

PRIJAVE NA DANCE STAR

Majstor ste pokreta i volite glazbu? Pokažite pred najvećim profesionalcima iz plesne industrije što znate i ne propustite kvalifikacijsko natjecanje DanceStar Croatia koje je dio najveće međunarodne plesne turneje DanceStar 2017. U Zagrebu se očekuje oko 2000 natjecatelja od kojih će samo najbolji imati šansu pokazati što znaju na velikom finalu u svibnju.

U sklopu kvalifikacijskog turnira DanceStar Croatia, 4.ožujka s početkom u 20 sati, održat će se Gala večer u Plaza Event Centru gdje će pred ispunjenim gledalištem 20 najboljih koreografija izabranih od stručnog žirija biti predstavljene pred publikom, a tri najbolje ocijenjene koreografije očekuju bogate novčane nagrade.

14237685_672886576203778_7973493361279937765_n.jpg

.facebook.com/pg/dancestar.world, - dance star

Svi zainteresirani plesni klubovi prethodno se trebaju registrirati na prijavnom portalu na internet stranici DANCESTAR, gdje se mogu pronaći i sve informacije o DanceStar World Tour Croatia 2017., kao i na njihovoj Facebook stranici.

DanceStar World Tour održava se po pravilima i standardima vodeće Europske asocijacije za ples ESDU ( European Dance Union ), koja kao platforma obuhvaća najbolje plesne pedagoge, koreografe te plesače iz cijelog svijeta na raznim projektima.

DanceStar je s godinama prerastao u globalni fenomen. Tako će se od 24. – 28. svibnja 2017. više tisuća najboljih plesača iz cijelog svijeta u Poreču natjecati za titulu pobjednika, što će biti dobra uvertira za otvorenje turističke sezone u Hrvatskoj.