Enter & PPD Zagreb: This You Can‘t Buy!

images/thumbnails/images/ENT/65354/FotorCreated-rukomet-naslovna-1.jpg
Enter Zagreb, - ppd zagreb & enter zagreb
Marko Bijelić
Autor: 

Marko Bijelić

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Enter ti omogućuje nešto o čemu samo sanjaš - na par dana možeš postati dio tima, odnosno desna ruka naših rukometaša PPD-a Zagreb! Od priprema i treninga s njma te putovanja na tekmu u Mađarsku pa do smještaja i klupe na samoj utakmici? Moguće je!


Vuk ti u svojem maratonu hitova omogućuje nešto što se ne može kupiti novcem, a zahvaljujući Enteru - Horvat, Šprem, Kontrec, Valčić, Šebetić i Stevanović stižu odmah sa Svjetskog prvenstva u tvoje ruke! Dajemo ti priliku da s našim rukometnim reprezentativcima otputuješ u Mađarsku na utkamicu protiv Pick Szegeda 4.03., i to ne samo da ćeš putovati s njima u busu, već ćeš biti prisutan/na i na njihovom treningu, u svlačionici, hotelu, na klupi za vrijeme utakmice... Ma sve!

Ukratko - postaješ dio tima! 

PRAVILA I MEHANIZAM NAGRADNE IGRE:

Od četvrtka 16.02 do srijede 22.02 svaki će radni dan Vuk u svom maratonu hitova (između 14 i 18 h) dati znak za prijavu na kviz u kojem će sudjelovati prve dvije osobe koje se jave na naš WhatsApp (099 7979 999). Tema pitanja kviza? Rukomet, naravno.

Kviz se igra LIVE s dva slušatelja istovremeno u eteru Entera, pri čemu pravo pogađanja odgovora ima osoba koja nakon Vukovog postavljenog pitanja prva kaže svoje ime. U slučaju netočnog odgovora, pravo pogađanja ima druga osoba.

Pobjednik je onaj slušatelj koji prvi skupi tri boda, odnosno da tri točna odgovora na postavljena pitanja.

Pet radnih dana kviza znači i pet slušatelja finalista, koji će u četvrtak 23.02 odigrati specijalni finalni kviz LIVE u redakciji Entera, a osoba s najviše skupljenih bodova osvaja gore spomenutu nagradu!

NAGRADA UKLJUČUJE:

  • put s igračima i smještaj u Mađarskoj (na put se kreće 3.03 ujutro, tekma je 4.03 u večernjim satima, a povratak u Zagreb je 5.03 u jutarnjim satima)
  • karta za utakmicu PPD-a Zagreb protiv Pick Szegeda (sjedenje blizu klupe ili na klupi, kao da si dio stožera)
  • druženje s igračima
  • dres
Najave010.jpg
Enter Zagreb, - enter zagreb & ppd zagreb

Želiš uspomenu i nezaboravno iskustvo za cijeli život? Osvježi svoje rukometno znanje i slušaj maraton hitova! Nagrada je bliže nego što misliš.