Enter Zagreb vodi te na Tomorrowland!

images/thumbnails/images/ENT/71121/tomorrowland-new-stage-1.jpg
Facebook.com/tomorrowland, - toorrowland, belgija
Marko Bijelić
Autor: 

Marko Bijelić

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Vodimo te na najveći, najjači, najbolji i najžešći party u cijelom svemiru!


Da, dobro si pročitao/la. Tomorrowland ti nikad nije bio bliži, a Enter Zagreb ekipa u suradnji s Beck's-om je opet široke ruke i vodi te na drugi vikend održavanja Tomorrowlanda, od 28. do 30. srpnja!

becks_970x250.jpg

Dijelimo čak 3 x 2 paketa za nešto što ćeš s punim pravom moći nazvati svojom najboljom i najvrijednijom uspomenom u životu. U nagradu su za tebe i frenda uključeni prijevoz, smještaj u Tomorrowland kampu i naravno, ulaznice za sam festival. Drugim riječima, ne mozgaš oko ničega, osim ako ne odlučiš nositi mamine sarme i/ili grah u konzervi.

Za osvajanje nagrade ne tražimo znanje o kvantnoj fizici, a opet je ne dajemo samo tako. Doduše, zadatak je ful jednostavan.

KAKO DO NAGRADE?

Igra starta u ponedjeljak 15. svibnja i podijeljena je u tri kruga, odnosno tri tjedna.

Na tebi je da snimiš video u trajanju do jedne minute kako slušaš Enter te pritom u sebi, na sebi ili oko sebe imaš četiri stvari koje bi sa sobom ponio/ponijela u Belgiju. Kreativnost se cijeni tako da daj maksimum od sebe.

Snimljeni video uploadaj na YouTube kanal, a njegov link i svoje podatke podijeli s nama putem prijavnice OVDJE. Na istom tom mjestu imat ćeš pregled i svih svojih konkurenata koji ti ujedno mogu poslužiti i kao inspiracija u izradi tvog uratka. Za početak smo postavili video naših DJ-eva da vidiš kako to može izgledati.

Video možeš prijaviti bilo koji dan u bilo koje vrijeme od ponedjeljka do četvrtka u ponoć, svaki od tri tjedna trajanja igre. Broj prijava nije ograničen pa ako te baš šora inspiracija, slobodno snimiš i nekoliko komada.

To znači da su razdoblja u kojima zaprimamo tvoje prijave ovakva:

1. TJEDAN: 15. svibnja - 18. svibnja

2. TJEDAN: 22. svibnja - 25. svibnja

3. TJEDAN: 29. svibnja - 1.  lipnja

Svakog petka za vrijeme trajanja promocije (dakle, 19. svibnja, 26. svibnja i 2. lipnja) odabrat ćemo tri najbolja i najkreativnija videa prijavljenih u tom tjednu koji ulaze u finale. Svaki taj video isti ćemo taj petak objaviti na našem Facebook like page-u s početkom u točno devet sati ujutro. Svaki od objavljenih videa imat će na raspolaganju ravno tri sata za skupljanje što većeg broja share-ova i likeova (reactions-a), a po isteku tog vremena uploadamo novi video.

Pobjednički video je onaj koji tog petka daje najveći zbroj likeova (reactions-a) i shareova.

Imaj na umu da share povećava doseg ljudi koji vide sadržaj pa su ti samim time i šanse za prikupljanje lajkova veće.

Share-ovi od strane tvojih frendova trebaju biti svima vidljivi, dakle pod "public" te nije dozvoljena situacija u kojoj sam/a sebi isti post share-aš.

To znači da petkom možeš skupljati shareove i likeove u ovakvim periodima:

VIDEO 1:  09:00 - 12:00

VIDEO 2: 12:00 - 15:00

VIDEO 3: 15:00 - 18:00

Fil Tilen i Ševa će po završetku svakog petka "zaključati" statistiku i u sklopu svojeg #entervečer showa proglasiti dobitnika koji ide na Tomorrowland! 

Pravila si pročitao, sve znaš i ne znamo zašto i dalje buljiš u ekran. Baci se na smišljanje videa i lako je moguće da baš ti završiš u Belgiji!

Sretno!

Ako ti ova pravila nisu dovoljna, baci oko i na naš PRAVILNIK.