Slavni Martin Garrix bez miksete!

images/thumbnails/images/ENT/56815/garrix-1.jpg
Facebook.com/martin.garrix, - facebook.com/martin.garrix
Marko Bijelić
Autor: 

Marko Bijelić

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.TEST Martin Garrix, “klinac” kojem mnogi predviđaju ovogodišnje prvo mjesto po izboru DJ Mag-a, nedavno je u gostovanju za BBC Radio 1 nastupio bez DJ opreme i tako miksetu zamijenio električnom gitarom. Nesvakidašnji prizor, ako se nas pita, pogotovo zato što se radi o liku kojeg smo navikli gledati za pultom na najvećim EDM festivalima.
S njim je nastupila i njegova glazbena družica, Bebe Rexha, kako bi zajedno izveli njihovu već svima poznatu stvar “In The Name Of Love“.
garrix3.jpg
Facebook.com/martin.garrix, - facebook.com/martin.garrix


Ostali smo “paf”, kak’ bi se reklo. Bebe Rexha čak i u live izvedbi zvuči vrhunski, a ona i Garrix nisu se zaustavili samo na ovom hitu, već su uz već spomenutu stvar fanove počastili i obradom stvari “Heathens“, koju u originalu izvode Twenty One Pilots.

garrix2.jpg
Facebook.com/martin.garrix, - facebook.com/martin.garrix

Zanimljivo je vidjeti Garrixa i Bebu u ovom odmaku od klasičnog i stereotipnog EDM nastupa, tako da držimo fige da nas još koji put počaste nečime ovog tipa. Na njihovu, ali i našu radost.