ENTER PEOPLE: PLANERI & Karla Ivanković

images/thumbnails/images/ENT/71342/IMG_0041-1.jpg
Enter Zagreb, - Alex i Karla
Autor: 

Super User

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Karla Ivanković je studentica koja ima 21 godinu i stoji iza firme za proizvodnju planera, bilježnica pa čak i personalizirane daske za rezanje. To je bilo dovoljno da je Alex pozove u novu epizodu Enter People!


Street of Happiness ime je branda s kojim je Karla prije pet godina krenula u biznis, mogli bismo reći obiteljski. Mama dizajnira unutrašnjiost planera zajedno s Karlom, a tata je zadužen za print.

"Sve je krenulo u srednjoj školi kada mi se javila potreba za planerom. Trebala sam uskladiti sve obaveze i nikako nisam mogla pronaći savršen planer za sebe, a kako tata ima tiskaru došla sam do ideje da napravim planer za svoje potrebe. Tata je podržao moju ideju, a ja sam rekla kako sve treba izgledati. Donijela sam ga u školu, sve cure su bile oduševljene, pitale su gdje sam ga kupila i tako sam došla na ideju da napravim web shop!" objasnila je Karla.

dodaci-daske-600x429.jpg

Planer, - Personalizirana daska za rezanje

Osim planera, Street of Happiness u ponudi za sada ima četrnaest proizvoda. Neki od njih su moji recepti, moja beba, spomenari za različite prilike, personalizirane kemijske, i kako bi Alex rekla "svašta nešto personalizirano". Cijelu ponudu možete pronaći i naručiti preko Facebook stranice i na dvije stranice, Street of Happiness i Moj Planer.

Osim što je poprilično uspješna u poslovnim vodama, Karla je studentica međunarodnog poslovanja i pitanje se postavilo samo od sebe, kako to sve stiže uskladiti? "Pa zapišem si sve u planer, pa nekako se organiziram, nakon faksa jurim u firmu, iz firme opet na faks, kad su pauze graviram i šaljem svaki dan na pošti"

"Planeri imaju citate, a prilikom odabira planera moguće je na korice ugravirati bilo što, ime, prezime, neki citata.. tijekom cijele godine ljudi narucuju planere i govroe nam citate koje bi htjeli, ja ih zapisujem i one najdraže svake godine stavim u unutrašnjost planera." kaže Karla.

IMG_5582.jpg

Enter Zagreb, - Moj planer - Enter Zagreb

Plan za budućnost je što prije otvoriti prodajno mjesto, a sve o novim proizvodima biti će objavljeno na Facebook stranici "Street of happiness".

Svaka čast, Karla! želimo ti još puno uspijeha i da što prije otvoriš "Street of Happiness" trgovinu. Ako i ti imaš nekoga na koga si ponosan i misliš da zaslužuje promociju u našem eteru - prijavi ga!