Enter Zagreb na Pink Wingu 2017.!

images/thumbnails/images/ENT/70996/18216505_1803381419980173_2934129947146788770_o-1.jpg
Pink Wing, - enter zagreb
Marko Bijelić
Autor: 

Marko Bijelić

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Turističko-gastronomski projekt "Pink Wing" ponovno će se ovog ljeta naći na karti hrvatskog elitnog turizma, a tom prilikom i Enter Zagreb postaje dijelom tog događaja.


18275267_1803599379958377_965931832855459586_n.jpg
Pink Wing, - enter zagreb

Drugu godinu za redom karavana luksuznih vozila kroz čak pet dana trajanja donosi jedinstveno, neposredno iskustvo krajolika i okusa Hrvatske. 'Ružičasta krila' jedinstven su projekt koji promovira Hrvatsku, njene prirodne ljepote, UNESCO spomenike, gradove, kulturu i podneblja kroz koje se kreće povorska luksuznih automobila.

Pomno odabranim datumima, od 14. do 18. lipnja, uz proširenje ponude, sudionici Pink Winga ove će godine obići lokacije od Zagreba, preko Grobnika i Opatije, Senja, Karlobaga, Šibenika, otoka Obonjana pa natrag preko Plitvičkih jezera do Zagreba pri čemu se hrvatske ceste i autoceste promoviraju kao najljepše i najsigurnije, a Jadranska se magistrala predstavlja kao najljepša cesta na Svijetu.

Pink-Wing-.jpg

Pink Wing, - pink wing

Stvoren s idejom obogaćivanja luksuzne turističke ponude i stvaranja poslovnog networkinga, Pink Wing prvi se put održao prošle godine, kad je zainteresirao javnost, ali i ljude iz poslovnog svijeta. Uz vodeće hrvatske i strane kompanije, uspješnost projekta prepoznale su i podržale hrvatske institucije, poput Ministarstva turizma, Ministarstva unutarnjih poslova, Ravnateljstva policije, Hrvatske turističke zajednice i drugih budući da se direktna potrošnja ostvaruje kroz hotele, gastronomiju, ali i samo putovanje. Koncept projekta i ideja organizatora jest da u neobveznom vikend-druženju povedu sudionike na neobično putovanje i posebne lokacije.

Capture.jpg

Pink Wing, - pink wing

Na tim se lokacijama uživa u gastronomskim delicijama podneblja te se kroz zajedničko druženje stvaraju poslovni kontakti i poslovne prilike. Također se promoviraju turističke destinacije i zaštićeni UNESCO-ovi spomenici. Uz pratnju specijalnih službenih policijskih vozila, posebne regulacije prometa, prolaska i ulaska u gradove i lokacije, sudionici imaju dojam da putuju poput svjetskih filmskih zvijezda. Za sudjelovanje u Pink Wingu dobiva se personalizirana pozivnica te nije moguće prisustvovati događaju bez prethodne provjere od strane organizatora. Samim time ovaj događaj poprima jednu višu dimenziju.

Capture2.jpg

Pink Wing, - pink wing

Početna točka, odnosno start same povorke bit će na centralnom zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, a posebno je zanimljiv i ‘adrenalinski dan’ na automobilističkoj stazi Grobnik, te izlet na otok Obonjan, kao i niz novih mini evenata unutar cijelog putovanja.

'Nakon uspjeha prvog Pink Winga ovaj turističko gastronomski projekt podigli smo na veću razinu. On je izvorno hrvatski, s hrvatskim kapitalom, s tendencijom uključivanja hrvatskih partnera' rekao je jedan od organizatora Robert Bajs.

Kako ističu organizatori ova 'utrka' nema nikakvih dodirnih točaka s kontroverznim britanskim Gumballom. Baš suprotno, kažu, ovdje se vozi po ograničenjima i zadanom rutom s naglaskom na uživanju u sigurnoj vožnji. Uz prioritet promocije turizma i predivnih priobalnih cesta Pink Wing će imati i humanitarni karakter uz dva mini humanitarna eventa u Zagrebu i Šibeniku za djecu i potrebite obitelji.

Ipak, kao i uvijek gdje su gume u pitanju, nikako neće izostati adrenalina i energije: nakon okupljanja 14. lipnja u samom srcu metropole, na kojem ćete se upoznati s novim prijateljima i suputnicima i „odraditi“ party zagrijavanja, 15.6 kreće se prema omiljenom okupljalištu zaljubljenika u metalne ljubimce – Grobnik, gdje će se iznimno moći stati na papučicu gasa. Istog dana birana lokalna hrana i pića okrijepit će sudionike za opuštajuće uživanje u ljepotama Opatije.

FID_2681.jpg

Pink Wing, - pink wing

Ruta zatim vodi na jug, prema Senju, tvrđavi Nehaj i ručku s nesvakidašnje veličanstvenim pogledom na jadransko plavetnilo. Ulogu večernjeg gostoprimca preuzima grad Šibenik gdje je Pink Wing za početak pripremio lounge party, kako bi drugog dana imali snage za hedonističko uživanje na otoku Obonjanu uz beach party te navečer za finalnu gala večeru i vrhunsku zabavu na ekskluzivnom događanju.

Nezaobilazna Plitvička jezera zaokružuju ovu turističko-gastronomsku avanturu, a povratak u Zagreb zajamčen je uz velik osmjeh na licu i puno sjajnih fotografija prirodnih ljepota i kulturne baštine.

Pink-Wing-Zagreb3.jpg

Pink Wing, - pink wing

Kako poručuju dečki koji stoje iza projekta, Robert Bajs, Marko Fratrić i Kristijan Semulić, Pink Wing je prilika za sudionike da prožive esenciju svega što privlači milijune turista na našu obalu i kontinent te da se poveže s ljudima sličnih interesa. Karavanu prati produkcija visoke kvalitete, najbolji fotografi i snimatelji čiji kadrovi će se plasirati i stranim medijima. Od svega bi naravno najviše koristi imao domaći turizam, a kojem prema svim stručnjacima nedostaje upravo ponuda za goste viših primanja.