Složi Enterovu playlistu i osvoji brutalan vikend za dvoje!

images/thumbnails/images/ENT/71197/enter-playlista-kolaz-770x472-1-1-1.jpg
Enter Zagreb, - entr playlist
Barbara Jelinić
Autor: 

Barbara Jelinić

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Želiš vrhunski vikend tretman u jednom od luksuznih hotela/apartmana/kuća za odmor? Zvuči brutalno i nezamislivo? E, pa u krivu si. Tvoju želju možemo ostvariti ako nam pomogneš i kažeš što ti se sluša, a mi ćemo te za to nagraditi. 


Sve što trebaš napraviti jest na priloženom linku - OVDJE - ispuniti našu glazbenu anketu, odnosno kreirati playlistu Entera i uz malo sreće osvajaš dvodnevni paket koji uključuje vrhunski smještaj za dvije osobe (i to za dvije noći!) s uključenim doručkom u jednom od odabranih hotela/apartmana/kuća za odmor.

Osim što ćeš s nekoliko klikova i mrvicu potrošenog vremena počastiti sebe, sa sobom ujedno možeš povesti i curu/dečka, mamu/tatu, sestru/buraza, baku/dedu, strica/strinu, koga god... Ili jednostavno pokloniš nagradu nekom drugom.*(Moguća je situacija u kojoj anketu ne možeš ispuniti na mobu, već samo na tabletu/kompu/laptopu. Kad uđeš na link, klikni "log in with Facebook" i kreni s ispunjavanjem.)

Na izbor ti nudimo ovih nekoliko destinacija:

Zagreb

Rijeka

Pula

Zadar

Split

Osijek

Ljubljana

Maribor

Koper

Beograd

Nakon što odlučiš koja ti je lokacija top, moći ćeš izabrati koji vrhunski hotel, guesthouse ili neki drugi smještaj želiš, a sad 'baci oko' na neke od smještaja koji su ti nadomak ruke: 

FotorCreated-anketa.jpg

Enter Zagreb, - smještaj

Što ćeš izabrati i koga ćeš povesti sa sobom, izbor je u potpunosti na tebi, ali kako bi uopće imao priliku za osvajanjem ove nagrade moraš popuniti našu glazbenu anketu. 

Ako i ne osvojiš nagradu imaj na umu kako si svejedno u plusu, jer ćeš na radiju slušati baš one stvari koje želiš. :)