ULTRA ENTERview: Nicky Romero pokazao Bojanu svoju curu

images/bojannicky1-300x165.jpg
Enter Zagreb
Iva Zrnčić
Autor: 

Iva Zrnčić

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Prije seta na Ultri, Bojan je ulovio Nickyja Romera i odmah ga podsjetio i na prošlogodišnji intervju: "Sjećaš li se Maše? Ona ti je dala našu narukvicu. Ima velike sise!"

Ovime je odmah slomio i opustio Nickyja koji je čak, nakon što je vidio Mašinu fotku, rekao da se sjeća. Bojan mu je ponovno uvalio Enterovu narukvicu: "Neka to bude tradicija."
"Imam curu, brineta je, mogu ti pokazati fotku....zove se Natalie, jako sam ponosan na nju. Nekad ju vodim na turneje sa sobom. Uvijek se pobrinem da s njom ide frendica ili moja sestra da joj ne bude dosadno dok radim", ni Nicky se nije sramio pred Bojanom.

Nicky nam je priznao da ne pije alkohol - kaže da pije vodu, a ponekad voli popiti i Colu Zero. U slobodno vrijeme voli se voziti na brodu, motociklu, uživati u prirodi (pogotovo u svom dvorištu), upravljati dronom, a iduće godine volio bi naučiti voziti i helikopter. Kakav avanturistički duh ima taj Nicky!