EDC Las Vegas predstavlja novi stage!

images/thumbnails/images/ENT/65138/dreamstate-melbourne_Nathan-Doran-1.jpg
Facebook.com/electricdaisycarnival, - dreamstate stage
Marko Bijelić
Autor: 

Marko Bijelić

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Kao da nije bila dovoljna činjenica da se radi o jednom od najjačih EDM festivala na svijetu, Electric Daisy Carnival odlučio je ponovno nadmašiti samog sebe i predstaviti novi, do sad neviđeni stage.


Pasquale Rotella, osnivač i glavni direktor Inomniac eventsa pod čijim je vlasništvom EDC brand, natuknuo je kako će se na ovogodišnjem izdanju festivala u Las Vegasu naći i jedan - (citiramo njega) - "never before seen" stage.

Na EDC-u će se tako naći i Dreamstate, nabrže rastući brand Insomniac eventsa posvećen isključivo trance glazbi, a koji će ove godine na EDC-u sva tri uzastopna dana predstaviti quantumVALLEY stage i posjetiteljima ponuditi najbolje iz tog glazbenog žanra. 

16508212_1767624036888230_1408040938487325135_n.jpg

Facebook.com/electricdaisycarnival, - dreamstate edc

Dreamstate je inače projekt koji je predstavljen 2015. godine i u vrlo je kratkom roku naišao na potporu tisuća i tisuća obožavatelja trance glazbe, kao i izvođača koji su u sklopu njega nastupali: Paul van Dyk, Paul Oakenfold, Ferry Corsten, Markus Schulz, Aly & Fila i Paul Oakenfold samo su neki od velikana koji su svojim nastupom pripomogli jačanju Dreamstatea.

Inače, svi su dosadašnji Dreamstate stage-ovi bili unikatni po svom dizajnu i svojom su vrhunskom produkcijom uz savršen zvuk, fenomenalne vizualizacije i light efekte te kostimirane plesače podizali ljestvicu u tom području na jednu novu razinu, a tako će biti i ove godine.

Jake-West-for-Insomniac-5-1.jpg

Facebook.com/electricdaisycarnival, - dreamstate stage

Kako je krenulo, EDC ne namjerava stati, a fanovi mogu očekivati neočekivano.

edc_las_vegas_2015_web_carousel_1118x470_r01-1.jpg

Facebook.com/electricdaisycarnival, - Edc las vegas