Tomorrowland objavio ovogodišnju temu!

images/thumbnails/images/ENT/62885/tomorrow-naslovna-1.jpg
Tomorrowland, - facebook.com/tomorrowland
Marko Bijelić
Autor: 

Marko Bijelić

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Iz godine u godinu Tomorrowland svoje fanove i posjetitelje ostavlja bez daha svojim dizajnom mainstage-a i temom kojom je prožet cijeli festival, a sad napokon znamo i temu ovogodišnjeg izdanja festivala!


Upravo je tema tog, jednog od najvećih i najposjećenijih EDM festivala svijeta (uz aftermovie, naravno) ono što najviše zanima i veseli fanove, a nedavno objavljenim videom Tomorrowland je otkrio da će, nakon prošlogodišnje "Elixir Of Life" teme, to ove godine biti - "Amicorum Spectaculum".

15896362_10154515121244177_1770988538937067535_o.jpg

Tomorrowland, - facebook.com/tomorrowland

Na prvu nam to zvuči kao neka čarolija iz Harry Potter filmova, ali dovoljno je samo pogledati Tomorrowlandov video iz kojeg se odmah da iščitati vintage carnival shema ovogodišnjeg izdanja. Ako to stvarno bude tako, možemo očekivati cirkuske akrobate, freakove, puno klope i cuge i moguće najbolji i najmasovniji stage koji je Tomorrowland ikad imao.

Još kad se tome pribroji i činjenica da ove godine Tomorrowland traje dva vikenda (od 21. do 30. srpnja), savršenstvo je zagarantirano. A kao što i sam naziv teme kaže - bit će SPEKTAKULARNO!