Ultra Europe sigurno u Hrvatskoj!

images/thumbnails/images/ENT/71027/thumbnail_ULTRA_EUROPE_04-3.jpg
Ultra Europe, - ultra europe
Marko Bijelić
Autor: 

Marko Bijelić

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Unatoč svim glasinama i nagađanjima o mogućem neodržavanju ovogodišnjeg izdanja festivala, Ultra Europe sigurno ostaje u Hrvatskoj


Od svog premijernog izdanja 2013. godine, festival ULTRA Europe™ održava se na idiličnoj hrvatskoj obali u samom srcu Dalmacije. Svake godine tisuće strastvenih ljubitelja glazbe iz cijelog svijeta posjeti splitski Poljud kako bi bili dijelom najvećeg festivala elektroničke glazbe u Hrvatskoj koja se proteklih godina pozicionirala kao jedna od vodećih festivalskih destinacija u Europi.

thumbnail_ULTRA_EUROPE_07.jpg

Ultra Europe, - ultra europe

Iako su proteklih dana u javnost izašle informacije kako je održavanje petog izdanja upitno, iz tvrtke ULTRA Worldwide™ stiže vijest koja će obradovati sve poklonike ovog događanja – festival ULTRA Europe™ ostaje u Hrvatskoj, a zajedno s domaćim partnerom festival nastavlja s pripremama kako bi ovo peto, jubilarno izdanje bilo najbolje do sad!

thumbnail_ULTRA_EUROPE_02.jpg

Ultra Europe, - ultra europe

Za peto izdanje festivala ULTRA Europe™, mi iz brenda ULTRA Worldwide™ smo u suradnji s našim istaknutim lokalnim partnerima poduzeli važne korake kako bismo osigurali da i ovo izdanje bude slavlje u skladu s visokim standardima koje brend ULTRA Worldwide™ zahtjeva. Posjetitelji se mogu nastaviti veseliti ovogodišnjem izdanju festivala i budućim događanjima koja će nositi brend ULTRA, a koja će se održati narednih godina u Hrvatskoj. Zahvaljujemo svim obožavateljima i glazbenicima, lokalnim vlastima, partnerima i ostalima koji su pružali bezuvjetnu podršku za festival ULTRA Europe™” – službena je izjava tvrtke ULTRA Worldwide™ koja je objavljena danas, a u kojoj poručuju da će sve informacije oko ovogodišnjeg line-upa kao i nove uzbudljive detalje predstaviti u danima koji slijede.

Što reći? Neka #dumdumljeto započne!