Ukrao čak 100 mobitela na Coachelli!

images/thumbnails/images/ENT/69731/635969804892352512-758477039_COACH-1.jpg
Facebook.com/coachella, - coachella festival
Marko Bijelić
Autor: 

Marko Bijelić

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Lukavih džeparoša ima po tramvajima i ostalim oblicima javnog prijevoza, a brat bratu - ima ih i na festivalima. 


Uglavnom nas starci uče stvari poput: "Ne sjedaj sa strancima u auto!", "Pazi da ti ne stave nešto u piće kad ideš van!", "Ne uzimaj hranu od nepoznatih ljudi!", "Pazi na svoje stvari!" i još svašta nešto što uključuje povećani oprez s tvoje strane jer ti se u suprotnom ne piše dobro.

Jesu li posjetitelji ovogodišnjeg izdanja Coachelle trebali obratiti veću pažnju na ovo zadnje ili je na festival došao ful iskusan kradljivac mobitela, ostaje nejasno, no bilo kako bilo, jedan je lik uspio ovaj vikend popaliti čak 100 mobitela. STO!

stolen-phones-coachella.jpg

Www.youredm.com, - ukradeni mobiteli

E nećeš, razbojniče! Nije dugo trebalo da se kradljivac pronađe, a locirali su ga oštećeni posjetitelji festivala putem aplikacije "Find My Phone". Uspostavilo se da je kradljivac 36-godišnji Reinaldo De Jesus Henao, a nakon što su ga locirali, zaštitari su ga udaljili s područja održavanja festivala te su sve mobitele vratili vlasnicima ili ih ostavili u Lost&Found sekciji.

coachella-thief-1492449607.jpg

Youredm Screenshot, - coachella kradljivac

Henao je pušten iz istražnog pritvora već u subotu, nakon što je uplatio jamčevinu od 10.000$, a službeno suđenje zakazano mu je za 26.05.

Pouka priče? Pazi na svoj mobitel kad ideš na festival!