Zedd sprda Trumpa na Twitteru!

images/thumbnails/images/ENT/65512/zeddnaslovna-1.jpg
Facebook.com/pg/zedd, - dj zedd
Marko Bijelić
Autor: 

Marko Bijelić

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Zedd se uopće ne trudi sakriti svoje nezadovoljstvo zbog izbora Trumpa kao novog američkog predsjednika i politike koju provodi.


Tako ga je nedavno odlučio isprdati na Twitteru zbog pravopisne pogreške (bolje reći tipfellera) koja se Trumpu omakla na njegovom inauguracijskom posteru koji je pušten u prodaju na web stranicama Bijele kuće: "No dream is too big, no challenge is to great."

trump-printerror.jpg

Https://www.whitehouse.gov, - poster printscreen

Jedno zaboravljeno slovo Zeddu je bilo dovoljno da nabaci jedan tweet koji nije prošao nezapaženo, a kojim je uspio na sebe navući i neke Trumpove simpatizere koji su stali u obranu svog novoizrabanog predsjednika.

"Zedd, nađi si život i iseli se iz mamine kuće! Gubitniče!" - bio je jedan od komentara na Zeddov tweet, na koji on nije ostao dužan: "Živim u carstvu vrijednom 4 milijuna dolara. A ti?"

zedd-trump-tweet.jpg

Zedd, - screenshot - twitter

Capture-2.jpg

Twitter.com/zedd, - tweet printscreen

"Ja sam Nijemac i ne mogu čak ni glasati u Americi. A izgleda kako je tebe sram što vaš predsjednik ne može niti misliti niti pravilno spellati." - nastavio je Zedd.

Inače, kao odgovor na nedavnu Trumpovu odluku oko zabrane ulaska imigranata iz sedam većih muslimanskih zemalja, Zedd je uz podršku ACLU-a (American Civil Liberties Union-a) i izvođača kao što su Skrillex, Halsey, Macklemore, Bebe Rexha i mnogi drugi odlučio pokrenuti fundraising koncert pod nazivom #WELCOME, koji će se održati 3. travnja u Staples Centeru u Los Angelesu, kako bi pružio podršku svima koji će osjetiti posljedice ovakve Trumpove politike.

koncert.jpg

Facebook.com/pg/zedd, - welcome concert