24. 02. 2018.

 

Gold FM humanitarno proslavio svoj prvi rođendan

images/thumbnails/images/GLD/63772/foto4_1_-1.jpg
, - Gold FM rođendan
Igor Capan
Autor: 

Igor Capan

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.U veselom i toplom ozračju radio Gold FM je u petak proslavio svoj prvi rođendan, a dio te slavljeničke atmosfere odlučio je podijeliti upravo s najpotrebitijima.

Stoga je cijela Gold ekipa izašla na teren i posjetila Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra. Mališane i osoblje bolnice razveselili su raznim potrepštinama poput čajeva, hrane, pelena i sl., te sredstava za osobnu higijenu i čišćenje koje je donirala Saponia.

'Hvala vam lijepo što ste došli, što ste našoj djeci donirali ono što nam je uvijek potrebno, ove stvari koje često trošimo, jer morate znati da je naša bolnica jedina takva bolnica u Hrvatskoj, sa teško bolesnom djecom, od kojih je 70% potpuno ovisno o našoj njezi i svim stvarima koje ste nam na kraju krajeva i vi zajednički donirali'' – izjavio je ravnatelj bolnice, dr. med. spec. Renato Mittermayer.

Osim Gornje Bistre posjetili su prostorije Crvenog križa, Prihvatilište za beskućnike u Velikoj Kosnici, čije su štićenike počastili toplim ručkom. Ovaj slavljenički dan upotpunili su i posjeti Dumovcu – skloništu za nezbrinute životinje grada Zagreba koje su razveselili hranom i ostalim potrepštinama za životinje.

Gold FM je prvi ''oldies'' radio u Hrvatskoj, što je jedan od najslušanijih radijskih formata u svijetu, a svira najpoznatije hitove iz 50-ih, 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća. Tako na prepoznatljivoj frekvenciji 94.9 MHz svakodnevno možete čuti izvođače poput Elvisa Presleyja, The Beatlesa, Queena, Barryja Whitea i mnogih drugih glazbenih legendi.

'' To je moja glazba. Doslovno radio postaja baš po mom guštu, gdje me vraćaju u djetinjstvo, gdje se sjetim roditelja i svih prijatelja iz nekih davnih dana. Nadam se da se i vi tako osjećate i da ćete zajedno s nama dočekati i drugi rođendan'' – izjavio je voditelj Gold FM-a, Etore Kociančić.

Ana Majhenić, Filip Riđički, Sanja Čeliković, Jelena Dužaić Kudeljan, Miran Bistričić i Etore Kociančić svakog dana ulaze u vaše domove, na vaša radna mjesta i u automobile s najnovijim informacijama, zanimljivostima i onim najvrednijim – dobrim starim hitovima.

 

Da bi ovo rođendansko veselje bilo potpuno, Goldovci su nagradili i svoje najvjernije slušatelje vrijednim poklonima. Najsretniji među njima osvojili su zlatnike iz zlatarnice Zaks, a djeca koja su proslavila svoj prvi rođendan kad i Gold FM, osvojila su poklon bon od 1000 kn u Baby centeru. 

 

Odlična atmosfera uz veselu ekipu i legendarne stare hitove obilježila je taj dan, a vjerujemo da će ova najposebnija radijska postaja u Hrvatskoj na sličan način dočekati i svoj drugi rođendan.