18. 03. 2018.

 

Nova sezona serije Crno - bijeli svijet!

images/thumbnails/images/GLD/56609/crno_bijeli_svijet-1.jpg
facebook.com/cbsHRT/photos
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Predstavljena je nova sezona popularne serije Crno - bijeli svijet!

Svi obožavatelji Kipa, Žungula, Ksenije, Marine i ostalih likova uskoro će na HRT-u opet uživati u kadrovima legendarnih okupljališta, starih novinskih redakcija i koncertnih prostora.

Naravno sve prati i glazba Filma, Haustora, Idola, Aerodroma, Novih fosila te drugih sastava i solista s rock-scene i pop-scene osamdesetih.

Radnja druge sezone smještena je u 1981. i 1982. godinu, a u središtu su priče i dalje novinar Voljen Kipčić Kipo i njegov najbolji prijatelj, fotograf Đermano Kurtela zvan Žungul, koji je na početku sezone na odsluženju vojnoga roka na Kosovu.

 

„Ovo je prvi put da snimam drugu sezonu neke serije, pa sam bio potpuno opušten, znam Žungula već u dušu”, našalio se Slavko Sobin, kojega su gosti i obožavatelji mogli i prepoznati, za razliku od Filipa Riđičkog, koji je s velikom bradom bio gotovo neprepoznatljiv Kipo. Kako je objasnio, sprema se za novu ulogu i stoga njeguje taj modni dodatak, a u seriji Crno-bijeli svijet se, najavio je, još intenzivnije počinje baviti novinarstvom.

Filip_Ridicki_na_premijeri_nove_sezone_Crno-bijeloga_svijeta__1_.jpg

facebook.com/cbsHRT/photos