17. 03. 2018.

 

Filip Riđički odlučio je pobijediti u profi biciklističkoj utrci

images/thumbnails/images/GLD/71271/thumbnail_IMG_20170511_095415-1.jpg
Gold Fm, - Matija Kvasina i Filip Riđički
Barbara Strelar
Autor: 

Barbara Strelar

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Filip Riđički, glumac i DJ jutarnjeg programa Gold Fm-a kao strastveni biciklist odlučio je svoje znanje, iskustvo i kondiciju testirati na GRANFONDU - novoj biciklističkoj utrci, koja se ove godine prvi put održava u Zagrebu i to 14. svibnja.

Veliku podršku dobio je i od našeg poznatog biciklističkog as-a Matije Kvasine koji je zajedno sa Sandrom Krznarić ( ispred organizatora) utrku predstavio i u programu  Gold Fm-a, kao i medijskog pokrovitelja utrke.

 

thumbnail_IMG_20170511_100724.jpg

Gold Fm, - Matija Kvasina i Sandra Krznarić

GRANFONDO je kombinacija natjecateljskog i rekreativnog stila vožnje odnosno utrka na kojoj  rame uz rame uživaju profesionalni biciklisti i rekreativci višeg standarda. Za razliku od biciklijade, biciklistička utrka GRANFONDO je dužeg trajanja te predstavlja cjelodnevnu zabavu za sve. Organizacija je poluprofesionalnog karaktera te daje mogućnost rekreativcima uživati kao da su u profesionalnom pelatonu uz pratnju, osiguranje, logistiku itd.

Moderne metropole već imaju svoja tradicionalna GRANFONDA poput Ljubljane s Franja maratonom, Londona s utrkom PrudentialRide,Rima s CampagnoloGF, utrke Pariz–Roubaixitd.Zagreb posljednih godina doživaljava turistički procvat te ga njegova geografska pozicija kao centralne metropole ovog dijela Europe čini idealnim za organizaciju ovakvog događaja.

 

IMG_20170511_104643.jpg

Gold Fm, - Matija Kvasina i Sandra Krznarić na Gold fm-u

Start i cilje utrke nalazi se kod RSC Jarun a predviđena ruta je u dužini od 90 km. Istodobno je organizirana i obiteljska / dječja utrka dužine do 3 km.

Detalje o utrci pogledajte na ovom linku