18. 03. 2018.

 

Poslušajte kako zvuče Abbini hitovi u izvedbi jednog od najtraženijih ABBA tribute banda

images/thumbnails/images/GLD/120805/abba_abba-1.jpg
Autor: 

PR

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Eni Jurišić smo zapamtili kao atraktivnu plavušu, odličnog energičnog glasa  koja je došla do polufinala natjecanja u popularnom showu The Voice.

No da je članica  jednog od najrasviranijih bandova, koji odlično skidaju najpopularniju pop skupinu svih vremena ABBA, to sigurno nismo znali. Njen band The Abbazzia iz Rijeke svira po cijelom svijetu, no po prvi puta na traženje mnogih, koji su ih negdje vani ili tu kod nas  u nekoj turističkoj destinaciji čuli, 24.3.2018 dolaze u Zagreb u Metropolis klub.

Band - Abbazia iz Rijeke sačinjen od istaknutih glazbenika koji sa pravom nose epitet i priznanje autentične izvedbe popularne ABBE.  Zahtjevne vokalne dionice spojile majka i kći Jozefina i Eni Jurišić. Jozefina poznata kao lead vokal nekad popularne riječke grupe 777, a  hvaljena Eni polufinalistica Voice-a, koja se nedavno predstavila i na Zagrebačkom festivalu.

 

Muški dio banda čine Branko Fućak -pjevač i kompozitor iz Rijeke, koji je skladao i sudjelovao na svim velikim hrvatskim festivalima zabavne glazbe, a uz njega i Aleksandar Valenčić, kompozitor, aranžer i glazbeni producent  koji je aranžirao 6 pjesama za „Eurosong“, i to za predstavnicu Hrvatske (2003.), Bosne i Hercegovine (2005.), dvaput za Sloveniju (2007. i 2009.) i dvaput za Portugal (2008. i 2012.).

 

Ova hvalevrijedna  grupa  osim što rastura po Europi, nastupala je i na na zimskim Olimpijskim igrama – Sestriere 2006. Razlog popularnosti je i njihova posebna pažnja posvećena je autentičnosti zvuka i izvedbe vodećih i pratećih vokala, te njihovim aranžmanima razrađenim u detalje po kojima je ABBA toliko poznata. Slušatelji prilikom koncerta često izjavljuju kako,zatvorivši oči, imaju osjećaj kao da slušaju „pravu ABBA-u“.

Poslušajte kako zvuče neki ABBA hitovi u izvedbi Abbazzie.

 

 

Ulaznicu za ovaj koncert možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od 20 kuna, a na dan koncerta po 30 kuna. 

Metropolis klub(šank), Avenija Dubrovnik 10 (preko puta Velesajma) & putem sustava, www.eventim.hr i www.entrio.hr.