2CELLOS objavili spot koji se radio skoro godinu dana

images/thumbnails/images/NAR/118538/2cellos-titanic-1.jpg
2cellos
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.2CELLOS objavio je novi spot na pjesmu uz koju smo plakali 90-ih.

Glavna tema filma "Titanic", pjesma „My Heart Will Go On“ objavljena je na njihovom aktualnom albumu „Score“ i „Score – Deluxe edition“ (CD+DVD) koji 2CELLOS promnoviraju na svjetskoj turneji u pratnji orkestara.

Redatelj spota i direktor fotografije je Aleksandar Kerekeš-Keky.

"Spot smo snimali u filmskom studiju u Bugarskoj i onda je postorodukcija rađena skoro godinu dana. Bio je to veliki projekt!", poručuju Luka Šulić i Stjepan Hauser

Dečki su se upravo vratili s Maldiva, gdje su uživali u rajskim ljepotama.  "Ondje smo svirali na dočeku nove godine na jednom privatnom otoku - naravno milijarderima!", pohvalili su se Šulić i Hauser. 

Ove godine održat će i dva velika koncerta u Hrvatskoj

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Petar Grašo - Ako te pitaju02. Franka - S tobom03. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova04. Parni Valjak - Vrijeme05. Detour - Bez Tebe06. Domenica - Vidi se iz aviona07. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme08. Antonela Doko - O čemu pričamo09. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu10. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe11. Marin Jurić-Čivro - Vjetar12. Mia - Kiša13. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom14. Vanna - Najbolji ljudi15. Danijela Martinović - Telefon16. Tedi Spalato - Najlipša na svitu

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite