2Cellos objavio novi spot s posebnim "statistom"

images/thumbnails/images/NAR/115015/dva_cela_i_oliver-1.jpg
Oliver i 2 cellos
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.2CELLOS, Luka Šulić i Stjepan Hauser, imaju novi spot i to za skladbu "Cinema Paradiso", koji su objavili na rođendan skladatelja Ennia Morriconea.

Spot je sniman u starom samoborskom kinu, a ideja je bila da u jednom trenutku, iza Luke i Stjepana koji sviraju na pozornici, na velikom platnu krene film. No, koga bi mogli uposliti da pusti taj film?, pitali su se dečki zajedno s režiserom Darkom Drinovcem. 

Logično - Olivera Dragojevića.

Oliver je naime jedan od najvećih Hauserovih idola, a dečki su, kako kažu, htjeli vidjeti Olivera u jednoj drukčijoj ulozi.

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Gibonni - Nisi više moja bol02. Franka - S tobom03. Petar Grašo - Ako te pitaju04. Jacques Houdek - Pravi sretnik 05. KEDZO - Vojnik Ljubavi06. Marko Tolja - Tisina07. Vanna - Najbolji ljudi08. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja09. Marko Kutlić – Usne tvoje10. Antonela Doko - O čemu pričamo11. Vjeko - Sretan kraj12. Đani Stipaničev feat. Renata Sabljak - Ako nam ljubav preživi noć13. Marin Jurić-Čivro - Vjetar14. Detour - Bez Tebe15. Domenica - Vidi se iz aviona16. Vatra ft. Massimo - Nama se nikud ne žuri

 

 Izdvojeno