2Cellos objavio novi spot s posebnim "statistom"

images/thumbnails/images/NAR/115015/dva_cela_i_oliver-1.jpg
Oliver i 2 cellos
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.2CELLOS, Luka Šulić i Stjepan Hauser, imaju novi spot i to za skladbu "Cinema Paradiso", koji su objavili na rođendan skladatelja Ennia Morriconea.

Spot je sniman u starom samoborskom kinu, a ideja je bila da u jednom trenutku, iza Luke i Stjepana koji sviraju na pozornici, na velikom platnu krene film. No, koga bi mogli uposliti da pusti taj film?, pitali su se dečki zajedno s režiserom Darkom Drinovcem. 

Logično - Olivera Dragojevića.

Oliver je naime jedan od najvećih Hauserovih idola, a dečki su, kako kažu, htjeli vidjeti Olivera u jednoj drukčijoj ulozi.

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Parni Valjak - Vrijeme02. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu03. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom04. Boris Novković - Čista ljubav05. Marko Kutlić - Srce se spasilo06. Danijela Martinović - Telefon07. Indira - Dođi08. Pravila Igre - Muška suza09. Darko Rundek i Ekipa - Tamni jorgovan10. Domenica - Vidi se iz aviona11. Luka Nižetić - Voli me kao kiša12. Neno Belan - Zvijezda moga sna13. Zsa Zsa - Kad budemo sami14. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme15. Mia - Kiša16. Massimo - Neka ti plove brodovi

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite