Grašo u Areni na rođendanu Narodnog!

images/thumbnails/images/NAR/70621/IMG_5461.jpg
Narodni, - Hrvoje Kečkeš, Petar Grašo i Doris Pinčić
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Spektakularnim velikim koncertom Petra Graše u Areni Zagreb, Narodni će proslaviti dvadeseti rođendan, a Grašo dvadeset godina svoje karijere.

Zajedno s gotovo 20 tisuća ljudi 25. studenog 2017. proslavit će veliku obljetnicu najslušanijeg radija u Hrvatskoj. Grašo je vijest o velikom rođendanskom koncertu uživo potvrdio na Narodnom

IMG_5458.jpg

Narodni, - Hrvoje Kečkeš, Petar Grašo i Doris Pinčić

"Lijepo je kad imaš suslavljenika – Narodni, tako dobrog, za kojeg znaš da će taj koncert biti spektakl na najvećem svjetskom nivou. Trudim se jer mislim da je to normalno u mom poslu, to treba raditi, dati maksimum od sebe ali i produkcijski, Arena je pravi prostor da to bude nešto što je obojano najboljim. Svaka arena svakog grada je najveći domet koji neki izvođač može imati, ovo je jedan od onih Arena u nizu koja mi nedostaje i drago mi je da smo Narodni i ja prepoznali jedan drugoga," rekao je Grašo na Narodnom.

1920x1080.jpg

Narodni, - Petar Grašo u Areni Zagreb za 20 godina Narodnog

"Taj dan, 25. studenog 2017. u Areni Zagreb, bit će toplo, vruće, kao da smo na nekoj drugoj planeti, a hoće li vani biti kiše ili snijega to nas nije briga“, rekao je Grašo, a nakon toga odmjerio snage s Hrvojem Kečkešom u Battleu plesa!

Ulaznice za veliki slavljenički koncert Petra Graše i 20 godina Narodnog, možeš nabaviti preko sustava Eventim. 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Gibonni - Bella Figura, Bella Pitura02. Psihomodo Pop - Sve će biti u redu03. Massimo - Neka ti plove brodovi04. Mia - Bezimeni 05. Parni Valjak - Ljubav06. Opća Opasnost - Kriva si07. Mile Kekin - Reno408. Nina Badrić - Vrati me09. Jinx - Ako si rođen u pogrešno vrijeme10. Eni & Vjeko - Prije Nego Nestane11. Pravila Igre - Ako12. Fluentes - Pusti da ljubav nosi me13. Tragovi feat. Denis Dumančić - Sve na ljubav miriše 14. Alen Đuras - Dotakni mi lice15. Damir Kedžo & Zsa Zsa - Sve u meni se budi16. Lovre Lučin - Pape moj

 Izdvojeno     

 Ne propustite