Grašo u Areni na rođendanu Narodnog!

images/thumbnails/images/NAR/70621/IMG_5461.jpg
Narodni, - Hrvoje Kečkeš, Petar Grašo i Doris Pinčić
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Spektakularnim velikim koncertom Petra Graše u Areni Zagreb, Narodni će proslaviti dvadeseti rođendan, a Grašo dvadeset godina svoje karijere.

Zajedno s gotovo 20 tisuća ljudi 25. studenog 2017. proslavit će veliku obljetnicu najslušanijeg radija u Hrvatskoj. Grašo je vijest o velikom rođendanskom koncertu uživo potvrdio na Narodnom

IMG_5458.jpg

Narodni, - Hrvoje Kečkeš, Petar Grašo i Doris Pinčić

"Lijepo je kad imaš suslavljenika – Narodni, tako dobrog, za kojeg znaš da će taj koncert biti spektakl na najvećem svjetskom nivou. Trudim se jer mislim da je to normalno u mom poslu, to treba raditi, dati maksimum od sebe ali i produkcijski, Arena je pravi prostor da to bude nešto što je obojano najboljim. Svaka arena svakog grada je najveći domet koji neki izvođač može imati, ovo je jedan od onih Arena u nizu koja mi nedostaje i drago mi je da smo Narodni i ja prepoznali jedan drugoga," rekao je Grašo na Narodnom.

1920x1080.jpg

Narodni, - Petar Grašo u Areni Zagreb za 20 godina Narodnog

"Taj dan, 25. studenog 2017. u Areni Zagreb, bit će toplo, vruće, kao da smo na nekoj drugoj planeti, a hoće li vani biti kiše ili snijega to nas nije briga“, rekao je Grašo, a nakon toga odmjerio snage s Hrvojem Kečkešom u Battleu plesa!

Ulaznice za veliki slavljenički koncert Petra Graše i 20 godina Narodnog, možeš nabaviti preko sustava Eventim. 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Marko Kutlić – Usne tvoje02. Marko Tolja - Tisina03. Petar Grašo - Ako te pitaju04. Jacques Houdek - Pravi sretnik 05. Đani Stipaničev feat. Renata Sabljak - Ako nam ljubav preživi noć06. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja07. Vatra ft. Massimo - Nama se nikud ne žuri08. ZSA ZSA - Pruži mi ruku09. Gibonni - Nisi više moja bol10. Stjepan Lach - Nije važno11. Franka - S tobom12. KEDZO - Vojnik Ljubavi13. Pravila Igre - Kako nam stvari stoje 14. Vanna - Najbolji ljudi15. Antonela Doko - O čemu pričamo16. Detour - Bez Tebe

 

 Izdvojeno