22. 02. 2017.

Justin Timberlake i Sting na Oskarima

images/thumbnails/images/NAR/65548/jt.jpg
Justin Timberlake Facebook, - Justin Timberlake
Narodni Radio
Autor: 

Narodni Radio

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Justin Timberlake, John Legend i Sting nastupit će u Dolby Theatreu u Hollywoodu izvodeći pjesme koje su nominirane za ovogodišnje Oskare

Sting je glazbenik koji je već tri puta ranije bio nominiran za Oskara, osvojio je 17 Grammyja i prodao više od 100 milijuna ploča. Na ovogodišnjim Oskarima će pjevati pjesmu 'The Empty Chair' iz filma Jim: The James Foley Story.

Justin Timberlake će pjevati stvar 'Can’t Stop the Feeling' iz filma TROLLS. Justin je na Oskarima poznat ne samo kao pjevač, nego i kao glumac. Sjećamo ga se recimo  iz oskarovskog filma 'The Social Network' (2010).

John Legend će pjevati dvije pjesme iz favorita ovogodišnje dodjele La La Landa: 'Audition (The Fools Who Dream)' i 'City of Stars'. Legend osim 10 Grammyja, već ima i Oskara za pjesmu 'Glory' iz filma Selma (2014).

Dodjelu nagrada vodit će sjajni Jimmy Kimmel u nedjelju 26. veljače (kod nas će to biti noć i jutro u ponedjeljak).

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Toni Cetinski - Laku noć02. Damir Kedzo & Zsa Zsa - Sve u meni se budi03. Saša Lozar - Tebi04. Severina - Kao05. Hari Rončević - Uzalud je sve06. Jacques Houdek - Kad nekoga voliš07. Pravila Igre - Zagrli me08. Kameny feat. Iva Ćurić - Boje09. O.S.D.S. - Sad i zauvijek10. Massimo - 1000 ljudi11. Goran Karan - Dobro ti jutro ljubavi12. Daria Hodnik - Kad jednom se spoje13. Sandi - Oči u oči14. Petar Grašo - Ne znan za se 15. Lovre Lučin - Samo da znaš16. Jelena Rozga - Pismo glava

 Izdvojeno     

 Ne propustite