24. 04. 2017.

Kostelić na Grenlandu prikuplja donacije za djecu s Downom

images/thumbnails/images/NAR/69476/ivica_kostelic-1.jpg
Ivica Kostelić na Grenlandu
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ivica Kostelić krenuo je u pohod na najveći otok na svijetu u društvu Mihe Podgornika, a pritom je odlučio prikupiti minimalno 10 000 kuna donacija za štićenike Udruge za Down sindrom Međimurske županije.

„Prelazak Grenlanda je moj osobni izazov za koji sam se dugo pripremao, ali u ovu avanturu želim uključiti i sve vas na način da zajedničkim snagama pomognemo klincima s Downovim sindromom. Mislim da mi to zajedno možemo, ima nas dosta te se nadam da je to jedan dobar izazov za sve nas“, poručio je Ivica u videu. 

Donacije se prikupljaju preko stranice Čini pravu stvar, a u prvih je u prvih nekoliko sati prikupljeno više od 3 000 kuna.

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Nina Badrić - Vrati me02. Pravila Igre - Ako03. Toni Cetinski - Laku noć04. Jelena Rozga - Ne pijem, ne pušim05. Mia - Bezimeni06. Damir Kedzo & Zsa Zsa - Sve u meni se budi07. Magazin - Žena, a ne broj08. Opća opasnost - Kriva si09. Lovre Lučin - Samo da znaš10. Hari Rončević - Uzalud je sve11. Eni & Vjeko - Prije nego nestane12. Buđenje - Samo ti, samo ja13. Giuliano - Gdje smo ono stali14. Vanna - Izmiješane boje15. Severina - Kao16. Meritas - Ova ljubav

 Izdvojeno     

 Ne propustite