22. 02. 2017.

Malene maškare u subotu vladaju Korzom

images/thumbnails/images/NAR/65621/rijeka_karneval-1.jpg
Goran Kovacic/PIXSELL
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Najšarenija kolona s više od četiri tisuće malih maškara; bubamara, princeza, pčelica, pingvina.. preplavit će ove subote, 18.2., riječki  Korzo. 

Na čelu s Meštrom Tonijem i kraljicom karnevala Elaie Filipović, povorka osnovnoškolaca i vrtićaraca kreće u 13 sati, a prije toga posjetitelje će zabavljati dječji zborovi i Prve riječke mažoretkinje na Trgu Republike Hrvatske. 

Maškare će se kretati rutom: Riva – Trg 111. brigade HV-a – Trg Republike Hrvatske – Korzo – Scarpina ulica – Trg bana Jelačića – Ribarska ulica –  Grobnička riva / zgrada Export Delte.  Izravan prijenos može se pratiti na stranicama riječkog karnevala ili na YouTubeu.

Za sve koji se ne stignu maskirati kod kuće, na niz će punkova po centru grada biti organizirano oslikavanje lica.

rijecki_karneval-1.jpg

Goran Kovacic/PIXSELL

Koncertni karnevalski centar u Ex port Delti u subotu će ugostiti Jelenu Rozgu, a ulaznice po cijeni od 30 kn mogu se kupiti u pretprodaji u Dallas Music Shopu i u karnevalskoj kućici na Korzu ili za 40 kn na dan koncerta na ulazu u Ex port Deltu.

Sva događanja u sklopu Riječkog karnevala 2017. i detaljne informacije o njima mogu se pronaći na službenim stranicama Karnevala na adresi www.rijecki-karneval.hr.

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Toni Cetinski - Laku noć02. Damir Kedzo & Zsa Zsa - Sve u meni se budi03. Saša Lozar - Tebi04. Severina - Kao05. Hari Rončević - Uzalud je sve06. Jacques Houdek - Kad nekoga voliš07. Pravila Igre - Zagrli me08. Kameny feat. Iva Ćurić - Boje09. O.S.D.S. - Sad i zauvijek10. Massimo - 1000 ljudi11. Goran Karan - Dobro ti jutro ljubavi12. Daria Hodnik - Kad jednom se spoje13. Sandi - Oči u oči14. Petar Grašo - Ne znan za se 15. Lovre Lučin - Samo da znaš16. Jelena Rozga - Pismo glava

 Izdvojeno     

 Ne propustite