Naša bila štorija - konačno premijera

images/thumbnails/images/NAR/67246/NBS.jpg
Press Scardona, - Giuliano, Danijela, Severina, Karan
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Dočekali smo!  Konačno se zna datum premijere  'Naša bila štorija' – prvo ćemo je vidjeti  u Splitu na Gripama, na Severinin rođendan 21. travnja, a pratit će ju izvedba u Zagrebu, u dvorani Dražena Petrovića, 11. svibnja - na rođendan njenog autora Nene Ninčevića.

'Naša bila štorija' romantična je priča o zabranjenoj ljubavi, ali i oda gradu Splitu i njegovim ljudima, običajima i jedinstvenom načinu življenja. Duboko prožete emocijama, humorom i ćakulom karakterističnom za grad pod Marjanom, pjesme iz 'Naše bile štorije' izmamit će osmijeh na lice te nas podsjetiti da 'sve ča jubav složi, nije grij'.

- Ja sam presretna jer ovaj mjuzikl veliča duh ljudi i duh grada. Mislim da su to Neno Ninčević i Goran Karan fenomenalno napisali, jednostavno, a ne banalno, nešto što će ispuniti svaku dušu, ne samo Splićane. Ovaj mjuzikl je jedan od onih projekata koji ne da se ne odbijaju, nego se moli da vas prime. Ja sam zahvalna Goranu što me čekao koju godinu da krenemo ovo raditi - kazala je Severina.

- Na 'Našoj biloj štoriji' se skupila sjajna ekipa i tim ljudima jedino mogu reći - hvala! Svi su dali svoje srce i ljubav u ovaj projekt, a najviše je nastradao Nenad Šiškov koji je na kraju imao sedlo na leđima u kojem smo Neno Ninčević i ja sjedili. Napravili smo čak 273 miksa za 16 pjesama da bi konačno dobili taj zvuk gdje će uši dobiti nos - da zamiriše more, gdje će uši dobiti oči - da vidiš nekoga tko ti je drag dok slušaš ove pjesme. Napravili smo najbolje što smo znali, a sad će publika reći svoje, izjavio je Karan.

Ulaznice se mogu nabaviti u  Ticket Shopu.

U web shopu Scardone i CD shoppovima  možeš nabaviti  i album 'Naša bila štorija' sa 16 vanserijskih pjesama koje potpisuju Neno Ninčević i Goran Karan, a među njima su i veliki hitovi 'Sta je svit', 'Manta me jubav' te 'Štorija'.

Nasa_bila_storija.jpg

, - CD Naša bila štorija

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Nina Badrić - Vrati me02. Jelena Rozga - Ne pijem, ne pušim03. Damir Kedzo & Zsa Zsa - Sve u meni se budi04. Mia - Bezimeni05. Pravila Igre - Ako06. Opća opasnost - Kriva si07. Magazin - Žena, a ne broj08. Toni Cetinski - Laku noć09. Eni & Vjeko - Prije nego nestane10. Hari Rončević - Uzalud je sve11. Lovre Lučin - Samo da znaš12. Elemental - Ništa13. Buđenje - Samo ti, samo ja14. Vanna - Izmiješane boje15. Ruža Janjiš - Ne staješ16. Severina - Kao

 Izdvojeno     

 Ne propustite