NE DIŠEM preko 24:03 minute

images/thumbnails/images/NAR/121019/Pogled_u_plavo_bazen.jpg
Foto: pogled u plavo
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Od srijede do nedjelje ( od 21. do 25. veljače) projekt Pogled u plavo  gostuje na sajmu nautike na Zagrebačkom velesajmu. To ti je idealna prilika da besplatno isprobaš ronjenje  pod punom ronilačkom opremom. U montažom bazenu promjera 10 metara i dubine 1 metar uz pomoć  instruktora možeš dobiti  osnovnu poduku iz ronjenja i odraditi  prvi uron uz obilazak podvodne izložbe fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića.

images/thumbnails/images/NAR/121019/Budimir_Sobat_Buda.jpg

Foto: Ivana Nobilo

A u subotu u 11 pruži podršku  Budimiru  Šobat Budi koji će pokušati  učiniti nešto što još nikome u svijetu nije uspjelo - zadržati dah preko 24 minute i 3 sekunde  te na taj način pridonijeti podizanju svjesnosti o autizmu.

images/thumbnails/images/NAR/121019/Zagrebacki_velesajam.jpg

Foto: Ivana Nobilo

Uz podršku i u organizaciji Nemo-Adria Rescue Teama koji su članovi volonteri Specijalističkog ronilačkog tima za spašavanje iz vode grada Zagreba pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama, Budimir Šobat Buda će prije zarona udisati čisti kisik, a potrebna temperatura vode za nesvakidašnje ronjenje je 27 stupnjeva.           Nakon višemjesečnih priprema i ekstremnih napora zaronit će za svoju kćer, svu drugu djecu koja žive s autizmom i za Centar za autizam u sklopu akcije „Ne dišem“.

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Marko Kutlić – Usne tvoje02. Marko Tolja - Tisina03. Petar Grašo - Ako te pitaju04. Jacques Houdek - Pravi sretnik 05. Đani Stipaničev feat. Renata Sabljak - Ako nam ljubav preživi noć06. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja07. Vatra ft. Massimo - Nama se nikud ne žuri08. ZSA ZSA - Pruži mi ruku09. Gibonni - Nisi više moja bol10. Stjepan Lach - Nije važno11. Franka - S tobom12. KEDZO - Vojnik Ljubavi13. Pravila Igre - Kako nam stvari stoje 14. Vanna - Najbolji ljudi15. Antonela Doko - O čemu pričamo16. Detour - Bez Tebe

 

 Izdvojeno