Obilježimo Dan narcisa

images/thumbnails/images/NAR/67461/Narcise_1-1.jpg
Pr Photo, - Dan narcisa
Sanja Mataja Raos
Autor: 

Sanja Mataja Raos

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Dan Narcisa u Hrvatskoj se obilježava od 1997. godine. Ove godine, centralno događanje bit će 25. ožujka, u Zagrebu. Podjela narcisa održat će se na 15 lokacija u gradu, s time da će se glavna akcija održati na Cvjetnom trgu, od 10 do 14 sati. Ova akcija se održava s ciljem pružanja potpore oboljelima, smanjenja smrtnosti od raka dojke i poboljšanja kvalitete života oboljelih i njihovih obitelji. Članice Udruge P.I.N.K. – life, brojni prijatelji, liječnici, medicinske sestre te oboljele žene, rame uz rame dijelit će narcise uz prikupljanje donacija građana, te time sudjelovati u ovoj hvalevrijednoj akciji koja se održava uz podršku Hrvatske liječničke komore.

Narcise_2.jpg

Pr Photo, - Dan narcisa

Donacije prkupljene u ovoj javno zdravstvenoj manifestaciji koristit će se za različite aktivnosti Udruge vezane uz jačanje svijesti o važnosti prevencije i ranog otkrivanja raka te psihosocijalni oporavak oboljelih. Krajnji cilj ove akcije je usvajanje Nacionalnog plana borbe protiv raka, kroz institucije u Vladi i Saboru Republike Hrvatske.

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Nina Badrić - Vrati me02. Jelena Rozga - Ne pijem, ne pušim03. Damir Kedzo & Zsa Zsa - Sve u meni se budi04. Mia - Bezimeni05. Pravila Igre - Ako06. Opća opasnost - Kriva si07. Magazin - Žena, a ne broj08. Toni Cetinski - Laku noć09. Eni & Vjeko - Prije nego nestane10. Hari Rončević - Uzalud je sve11. Lovre Lučin - Samo da znaš12. Elemental - Ništa13. Buđenje - Samo ti, samo ja14. Vanna - Izmiješane boje15. Ruža Janjiš - Ne staješ16. Severina - Kao

 Izdvojeno     

 Ne propustite