Plenković čestitao Svjetski dan radija

images/thumbnails/images/NAR/65387/DSC_8471.jpg
Narodni Radio, - Premijer Plenković na Narodnom radiju
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Svjetski dan radija Narodni radio obilježio je koncertom Tonija Cetinskog i gostovanjem premijera Andreja Plenkovića i ministrice kulture Nine Obuljen. Predsjednik Vlade čestitao je svim radijskim djelatnicima njihov dan, i naglasio važnost radija među medijima.

„Mediji su općenito jako bitni za ukupno hrvatsko gospodarstvo, i za ukupnu informiranost svih hrvatskih građana, a evo radio se jako dobro drži, i dalje je po meni uz Internet možda jedan od najbržih medija, premda danas je ta utakmica u brzini prenošenja informacija vrlo živahna. Sjećam se Freddieja Mercuryja tamo sredinom 80-ih „Radio someone still loves you“, otprilike tada je mislio da će video biti brži i da će drugi načini komunikacije biti brži, ali radio je još tu, jako je važan i čestitam svim djelatnicima diljem Hrvatske koji se bave medijima, posebice onima koji rade na radiju. Radio je dio svakodnevnog života mnogih ljudi, od trenutka od kada se probude, dok se voze na posao, uz radio svi provedemo dosta vremena, i više nego što smo svjesni“, rekao je premijer Plenković prilikom posjeta Narodnom radiju.

DSC_8438.jpg

Narodni Radio, - Ivan Jurić Kačunić, premijer Plenković, ministrica Nina Obuljen

Zanimalo nas je i sluša li premijer radio i postoji li pjesma koju pojača do kraja. 

„Teško je u ovoj poziciji nešto pojačavati do daske, a ni za pjevanje nema baš puno vremena, ali slušam radio, naročito vijesti, a i dobar izbor glazbe Narodnog radija, Antene i Entera“.

Ministrica kulture Nina Obuljen također je iskoristila priliku čestitati svima Svjetski dan radija: "Jako mi je dargo da se odlučilo obilježavati ovaj dan i mislim da će i slušatelji imati priliku nekoliko puta u danu promisliti o vrijednosti i onome lijepome što im radio donosi."

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme02. Petar Grašo - Ako te pitaju03. Mia - Kiša04. Parni Valjak - Vrijeme05. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova06. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu07. Domenica - Vidi se iz aviona08. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe09. Franka - S tobom10. Boris Novković - Čista ljubav11. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom12. Luka Nižetić - Voli me kao kiša13. Danijela Martinović - Telefon14. Colonia - Maskenbal15. Marko Kutlić - Srce se spasilo16. Pravila Igre - Muška suza

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite