Počela prodaja ulaznica za 68. Dubrovačke ljetne igre

images/thumbnails/images/NAR/71762/dubrovacke-1-1.jpg
Promo, - Dubrovačke ljetne igre
Barbara Jelinić
Autor: 

Barbara Jelinić

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ulaznice za gotovo trideset glazbenih, dramskih, baletnih i drugih programa koji će biti izvedeni u sklopu 68. Dubrovačkih ljetnih igara od 10. srpnja do 25. kolovoza, dostupne su online na stranicama Igara dubrovnik-festival.hr i preko servisa ulaznice.hr.

Pored ulaznica za dva hvaljena, reprizna dramska naslova Kafetariju u režiji Vinka Brešana i Othella redateljice Ivice Boban, u prodaji su ulaznice za gostujuću predstavu Zagrebačkog kazališta mladih Hinkemann u režiji Igora Vuka Torbice te balet Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu Labuđe jezero koreografa i redatelja Vladimira Malakhova. Gledatelji već mogu osigurati i svoje ulaznice za Carminu Buranu koja će ispred crkve sv. Vlaha 11. srpnja otvoriti glazbeni program 68. Igara, zatim gala koncert sa Simfonijskim orkestrom HRT-a i lanjskim dobitnikom nagrade Orlando Alekseyem Semenenkom kojim će Igre biti zatvorene, ali i za većinu drugih glazbenih programa poput klavirskog recitala lanjskog apsolutnog pobjednika na natjecanju Queen Elisabeth Lukáša Vondráčeka i recitala njegovog ruskog kolege Dmitrija Šiškina. U prodaji su i ulaznice za glazbeno-scenski program posvećen Ludwigu van Beethovenu Ansambla Umberto Giordano, violinski recital Stefana Milenkovića uz pratnju Rohana De Silve, komorni koncert u Dvoru u sklopu kojeg nastupa violinist i violist Nemanja Radulović, zajednički nastup violončelistice Monike Leskovar i gitarista Petrita Çekua, dva koncerta Dubrovačkog simfonijskog orkestra s gostima solistima u atriju Kneževa dvora, program Stare ljubavi na kojem će Tereza Kesovija, uz pratnju klavira i gitare, interpretirati „stare“ pjesnike Fiamenga, Vojnovića, Dedića i druge, hrvatski debut Zare McFarlane koju opisuju kao „najzanimljiviju jazz pjevačicu kakva se već godinama nije pojavila“, a koja će sa svojim kvartetom nastupiti na taraci tvrđave Revelin večer uoči zatvaranja Igara, te brojne druge.

dubrovacke.jpg

Promo, - Dubrovačke ljetne igre

Ulaznice su dostupne online na internetskim stranicama Dubrovčkih ljetnih igara dubrovnik-festival.hr i preko servisa ulaznice.hr. Do početka lipnja u prodaji će biti i ulaznice za dva premijerna dramska naslova Gospoda Glembajevi Miroslava Krleže u režiji Zlatka Svibena i #Držić - Viktorija od neprijatelja u režiji Ivice Boban prema dramaturškom konceptu Hrvoja Ivankovića te za opernu premijeru Händelovog Orlanda kao i za sva preostala događanja u sklopu 68. Igara.

Sve upite vezane za kupnju ulaznica zaprima Ured prodaje na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefonski broj: 020/ 326 107.

dubrovnik.jpg

Promo, - Dubrovačke ljetne igre

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Mia - Bezimeni02. Nina Badrić - Vrati me03. Pravila Igre - Ako04. Opća opasnost - Kriva si05. Jelena Rozga - Ne pijem, ne pušim06. Parni valjak - Ljubav07. Damir Kedzo & Zsa Zsa - Sve u meni se budi08. Magazin - Žena, a ne broj09. Psihomodo Pop - Sve će biti u redu 10. Elemental - Ništa11. Eni & Vjeko - Prije nego nestane12. Toni Cetinski - Laku noć13. Ruža Janjiš - Ne staješ14. Mile Kekin - Reno 415. Hari Rončević - Uzalud je sve16. Tedi Spalato - Nisan oženija koju san jubija

 Izdvojeno     

 Ne propustite