Pogled u plavo

images/thumbnails/images/NAR/71038/Bazen_Pogleda_u_plavo.jpg
Pogled U Plavo, - Bazen u Sisku
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Više od 200 djece i mladih iskoristilo je priliku i tijekom vikenda, 06. i 07. svibnja zaronilo na sisačkom korzu. U 10-metarskom bazenu projekta Pogled u plavo svi su imali priliku besplatno zaroniti pod punom ronilačkom opremom i osjetiti ljepote, čari i vještine ronjenja te po prvi put disati pod vodom i upoznati se s ronilačkom opremom.

Pogled_u_plavo_u_Sisku.jpg

Pogled U Plavo, - probno ronjenje

Za sigurnost ronioca početnika tijekom dva dana pobrinuli su se ronioci i instruktori ronjenja ronilačkog kluba Sisak i ronioci Nemo Adria Rescue Teama koji su ujedno i članovi Specijalističke ronilačke postrojbe Grada Zagreba za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama.      

probno_ronjenje_djece.jpg

Pogled U Plavo, - Najmlađi su bili najhrabriji

 

Bazenu projekta Pogled u plavo najviše su se razveselili oni najmlađi koji su s oduševljenjem zaronili u bazen i pogledali podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa, Marjana Radovića koja se nalazi na unutarnjim stranicama bazena.  

ZAMP.jpg

Pogled U Plavo, - Sisak, Korzo

Ideja je fantastična, doista je predivno. Raduje me što je ovakva manifestacija došla u naš Grad Sisak. Nadamo se da će Pogled u plavo dolaziti i iduće godine. Moja Marta je jako sretna što je imala priliku zaroniti ovdje na sisačkom korzu“, rekla je Mirjana, majka šestogodišnje Marte.

 

Projekt Pogled u plavo doći će i u tvoj grad. Budi spreman zaroniti!

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite