Silente se vratio!

images/thumbnails/images/NAR/120248/silente_silente2-1.jpg
screenshot/Youtube
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Prije dvije godine, perspektivan dubrovački pop rock bend Silente dramatično je otišao s glazbene scene uz poruku da se neće vraćati dok ne postanu ljudi kakve taj bend zaslužuje. 

Razlaz su objavili postom na Facebooku, u kojem je Tibor objavio da više ne može dati ništa umjetnički vrijedno i da ih u istom sdastavu više nećemo vidjeti. 

Čini se da je bend ipak uspio naći još umjetničkog nadahnuća, jer se vratio u igru novim singlom "Falange". Tibor Karamehmedović potpisuje glazbu, tekst i aranžman pjesme koja ima i prateći spot. 

Fanovi su oduševljeno pozdravili povratnike uz poruku da ih više nikad ne napuštaju.

"Ooo, kako je vrijedilo čekati OVO svih 576 dana koliko vas nije bilo! Vjerujem da nam svoje najbolje još uvijek niste pokazali, jedva čekam čuti ostale pjesme!!! Silente je tu i svijet je opet mlad!"

"Ovo ja zovem povratak u velikom stilu.Jedva smo vas čekali naši dobri morski ljudi. "

"Da nam više nikad ovo niste napravili i napustili nas!!!a pisma što reći i dalje ste najbolji i volim vas kao i prvog dana♥️"

Dubrovački pop rock band, proslavio se prije pet godina pjesmom "Terca na tišinu" i izdao dva albuma "Lovac na čudesa" i "Nije rijeka zrakom teći". 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Franka - S tobom02. Petar Grašo - Ako te pitaju03. Gibonni - Nisi više moja bol04. KEDZO - Vojnik Ljubavi05. Vanna - Najbolji ljudi06. Antonela Doko - O čemu pričamo07. Jacques Houdek - Pravi sretnik 08. Marin Jurić-Čivro - Vjetar09. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja10. Detour - Bez Tebe11. Domenica - Vidi se iz aviona12. Marko Tolja - Tisina13. Vjeko - Sretan kraj14. Tedi Spalato - Najlipša na svitu15. Parni Valjak - Vrijeme16. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme

 

 Izdvojeno