Sve od sporta na jednom mjestu

images/thumbnails/images/NAR/111685/Doris_i_Nives.jpg
Facebook: Narodni u sportskom duhu
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Sport Fest je sajam sporta, ali i mnogo više od toga.

Pa ako barem razmišljaš o zdravom načinu života, onda od 05. do 08. listopada moraš svratiti na Zagrebački velesajam.

Na jednom mjestu će se naći svi koji imaju ikakve aktivne veze sa sportom; sportaše i rekreativce, proizvođače sportske opreme i prehrane, tvrtke i udruge koje se bave uslužnim djelatnostima u sportu te sve koji su na bilo koji način povezani sa sportom i rekreacijom.

Osim toga,  Sport Fest je idealno mjesto da probaš  različite sportske aktivnosti, dobiješ  popuste na kupnju,  probudiš svoj natjecateljski duh i osvojiš nagrade.

Cijeli program potraži na linku Sportfest

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Petar Grašo - Ako te pitaju02. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova03. Franka - S tobom04. Domenica - Vidi se iz aviona05. Detour - Bez Tebe06. Antonela Doko - O čemu pričamo07. Marin Jurić-Čivro - Vjetar08. Parni Valjak - Vrijeme09. Vanna - Najbolji ljudi10. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme11. KEDZO - Vojnik Ljubavi12. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu13. Mia - Kiša14. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom15. Tedi Spalato - Najlipša na svitu16. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite