Sve od sporta na jednom mjestu

images/thumbnails/images/NAR/111685/Doris_i_Nives.jpg
Facebook: Narodni u sportskom duhu
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Sport Fest je sajam sporta, ali i mnogo više od toga.

Pa ako barem razmišljaš o zdravom načinu života, onda od 05. do 08. listopada moraš svratiti na Zagrebački velesajam.

Na jednom mjestu će se naći svi koji imaju ikakve aktivne veze sa sportom; sportaše i rekreativce, proizvođače sportske opreme i prehrane, tvrtke i udruge koje se bave uslužnim djelatnostima u sportu te sve koji su na bilo koji način povezani sa sportom i rekreacijom.

Osim toga,  Sport Fest je idealno mjesto da probaš  različite sportske aktivnosti, dobiješ  popuste na kupnju,  probudiš svoj natjecateljski duh i osvojiš nagrade.

Cijeli program potraži na linku Sportfest

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu02. Massimo - Neka ti plove brodovi03. Zsa Zsa - Kad budemo sami04. Boris Novković - Čista ljubav05. Saša Lozar -Tajno06. Četiri tenora - Sve je tvoje07. Neno Belan - Zvijezda moga sna08. Gibonni - Bella Figura, Bella Pitura09. Mia - Sunce, oblak, vjetar10. Vatra - Sekvoje11. Jurica Pađen & Aerodrom - Ja te jednostavno volim12. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom13. Damir Kedžo - Ljubavi moja14. Marko Kutlić - Srce se spasilo15. Ivana Kindl - Sve istine i laži16. Danijela Martinović - Telefon

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite