Valentinovo u Splitu uz Massima

images/thumbnails/images/NAR/117818/massimo.jpg
Massimo Savić
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Trenutno smo u pripremama za Božić, ali nije loše već lagano razmisliti i o proslavi Valentinova. Po prvi puta u splitskoj Spaladium Areni nastupa Massimo!

Cijena karata za najromantičniji koncert u Splitu do Nove je godine povoljnija, a do kraja godine u ponudi su i "ljubavne ulaznice" u paru, za 100 kuna.

„Muškarac  treba znati da se ljubav gradi i da drugoj osobi uvijek treba posvetiti pažnju, a ne uljuljkati se u lažni osjećaj – ona je sada moja", izjavio je Massimo. Ove riječi mogle bi potvrditi da je upravo ovaj glazbenik najbolji izbor za proslavu dana zaljubljenih.

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Marko Kutlić – Usne tvoje02. Marko Tolja - Tisina03. Petar Grašo - Ako te pitaju04. Jacques Houdek - Pravi sretnik 05. Đani Stipaničev feat. Renata Sabljak - Ako nam ljubav preživi noć06. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja07. Vatra ft. Massimo - Nama se nikud ne žuri08. ZSA ZSA - Pruži mi ruku09. Gibonni - Nisi više moja bol10. Stjepan Lach - Nije važno11. Franka - S tobom12. KEDZO - Vojnik Ljubavi13. Pravila Igre - Kako nam stvari stoje 14. Vanna - Najbolji ljudi15. Antonela Doko - O čemu pričamo16. Detour - Bez Tebe

 

 Izdvojeno