Valentinovo u Splitu uz Massima

images/thumbnails/images/NAR/117818/massimo.jpg
Massimo Savić
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Trenutno smo u pripremama za Božić, ali nije loše već lagano razmisliti i o proslavi Valentinova. Po prvi puta u splitskoj Spaladium Areni nastupa Massimo!

Cijena karata za najromantičniji koncert u Splitu do Nove je godine povoljnija, a do kraja godine u ponudi su i "ljubavne ulaznice" u paru, za 100 kuna.

„Muškarac  treba znati da se ljubav gradi i da drugoj osobi uvijek treba posvetiti pažnju, a ne uljuljkati se u lažni osjećaj – ona je sada moja", izjavio je Massimo. Ove riječi mogle bi potvrditi da je upravo ovaj glazbenik najbolji izbor za proslavu dana zaljubljenih.

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Petar Grašo - Ako te pitaju02. Franka - S tobom03. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova04. Parni Valjak - Vrijeme05. Detour - Bez Tebe06. Domenica - Vidi se iz aviona07. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme08. Antonela Doko - O čemu pričamo09. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu10. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe11. Marin Jurić-Čivro - Vjetar12. Mia - Kiša13. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom14. Vanna - Najbolji ljudi15. Danijela Martinović - Telefon16. Tedi Spalato - Najlipša na svitu

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite