Animirani spot za novu pjesmu Nene Belana

images/thumbnails/images/NAR/110508/Zvijezda_mog_sna-1.jpg
Zvijezda Mog Sna
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Jednostavna, ali savršena.. Pjesma je vrh. Hvala Neno!

Ovaj komentar na YouTubu rekao je sve. Nova pjesma Nene Belana "Zvijezda Mog Sna" je nježna i ljubavna, a nosi moćnu poruku.

Tekst pjesme izvorno je napisan za kazališnu predstavu Williama Shakespeara „San ljetne noći“, a u tom kontekstu autorica Marijana Nola kaže da pjesma govori o zabranjenoj ljubavi i ustrajnosti da se za nju bori, o ljubavi koja je jača od svih zabrana i prepreka.

Glazbu i produkciju potpisuje sam Belan.

"U glazbenom smislu inspirirala me američka nježnija country rock forma s višeglasnim pjevanjem, na tragu primjerice „The Eaglesa", ali s obaveznom snažnom dozom mediteranskog štiha, svojstvenom i karakterističnom za moj glazbeni opus“.

"Zvijezda moga sna" zasjala je u spotu beogradske umjetnice Anamarije Vartabedijan. Nastao je kombiniranjem autorskih crteža stvorenih olovkom na papiru i digitalnih fotografija, a priča u spotu razvija se od apstraktnog poimanja ljubav, preko postepenog otkrivanja aktera pa do realizacije na kraju spota.

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Franka - S tobom02. Petar Grašo - Ako te pitaju03. Gibonni - Nisi više moja bol04. KEDZO - Vojnik Ljubavi05. Vanna - Najbolji ljudi06. Antonela Doko - O čemu pričamo07. Jacques Houdek - Pravi sretnik 08. Marin Jurić-Čivro - Vjetar09. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja10. Detour - Bez Tebe11. Domenica - Vidi se iz aviona12. Marko Tolja - Tisina13. Vjeko - Sretan kraj14. Tedi Spalato - Najlipša na svitu15. Parni Valjak - Vrijeme16. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme

 

 Izdvojeno