Animirani spot za novu pjesmu Nene Belana

images/thumbnails/images/NAR/110508/Zvijezda_mog_sna-1.jpg
Zvijezda Mog Sna
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Jednostavna, ali savršena.. Pjesma je vrh. Hvala Neno!

Ovaj komentar na YouTubu rekao je sve. Nova pjesma Nene Belana "Zvijezda Mog Sna" je nježna i ljubavna, a nosi moćnu poruku.

Tekst pjesme izvorno je napisan za kazališnu predstavu Williama Shakespeara „San ljetne noći“, a u tom kontekstu autorica Marijana Nola kaže da pjesma govori o zabranjenoj ljubavi i ustrajnosti da se za nju bori, o ljubavi koja je jača od svih zabrana i prepreka.

Glazbu i produkciju potpisuje sam Belan.

"U glazbenom smislu inspirirala me američka nježnija country rock forma s višeglasnim pjevanjem, na tragu primjerice „The Eaglesa", ali s obaveznom snažnom dozom mediteranskog štiha, svojstvenom i karakterističnom za moj glazbeni opus“.

"Zvijezda moga sna" zasjala je u spotu beogradske umjetnice Anamarije Vartabedijan. Nastao je kombiniranjem autorskih crteža stvorenih olovkom na papiru i digitalnih fotografija, a priča u spotu razvija se od apstraktnog poimanja ljubav, preko postepenog otkrivanja aktera pa do realizacije na kraju spota.

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Massimo - Neka ti plove brodovi02. Klapa Rišpet - Šta mi ljube oćeš kazat 03. Mia - Sunce, oblak, vjetar04. Četiri tenora - Sve je tvoje05. Zsa Zsa - Kad budemo sami06. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu07. Fluentes - Pusti da ljubav nosi me08. Domenica - Kad sam s tobom09. Gibonni - Bella Figura, Bella Pitura10. Saša Lozar -Tajno11. Neno Belan - Zvijezda moga sna12. Giuliano - Tebi dužan sam 13. Damir Kedžo - Ljubavi moja14. Gazde - Ispod ovih oblaka15. Colonia - Que Sera16. Jure Brkljača - Pristani na sve

 Izdvojeno     

 Ne propustite