Animirani spot za novu pjesmu Nene Belana

images/thumbnails/images/NAR/110508/Zvijezda_mog_sna-1.jpg
Zvijezda Mog Sna
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Jednostavna, ali savršena.. Pjesma je vrh. Hvala Neno!

Ovaj komentar na YouTubu rekao je sve. Nova pjesma Nene Belana "Zvijezda Mog Sna" je nježna i ljubavna, a nosi moćnu poruku.

Tekst pjesme izvorno je napisan za kazališnu predstavu Williama Shakespeara „San ljetne noći“, a u tom kontekstu autorica Marijana Nola kaže da pjesma govori o zabranjenoj ljubavi i ustrajnosti da se za nju bori, o ljubavi koja je jača od svih zabrana i prepreka.

Glazbu i produkciju potpisuje sam Belan.

"U glazbenom smislu inspirirala me američka nježnija country rock forma s višeglasnim pjevanjem, na tragu primjerice „The Eaglesa", ali s obaveznom snažnom dozom mediteranskog štiha, svojstvenom i karakterističnom za moj glazbeni opus“.

"Zvijezda moga sna" zasjala je u spotu beogradske umjetnice Anamarije Vartabedijan. Nastao je kombiniranjem autorskih crteža stvorenih olovkom na papiru i digitalnih fotografija, a priča u spotu razvija se od apstraktnog poimanja ljubav, preko postepenog otkrivanja aktera pa do realizacije na kraju spota.

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu02. Parni Valjak - Vrijeme03. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme04. Mia - Kiša05. Boris Novković - Čista ljubav06. Darko Rundek i Ekipa - Tamni jorgovan07. Domenica - Vidi se iz aviona08. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom09. Danijela Martinović - Telefon10. Indira - Dođi11. Marko Kutlić - Srce se spasilo12. Zsa Zsa - Kad budemo sami13. Luka Nižetić - Voli me kao kiša14. Pravila Igre - Muška suza15. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe16. Neno Belan - Zvijezda moga sna

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite