Colonia: Imamo previše posla!

images/thumbnails/images/NAR/107959/coloniaivana-2.jpg
Boris i Ivana
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Nakon svog prvog koncerta u novom sastavu (s novom pjevačicom Ivanom Lovrić), Colonia je stigla na Narodni.

"Odradili smo vatreno krštenje u Vinkovcima za Dan grada, a sad ćemo se malo više posvetiti studijskom radu'" rekao je Boris Đurđević, osnivač Colonije.

images/thumbnails/images/NAR/107959/IMG-20170724-WA0000__1_.jpg

Hrvoje, Marko, Ivana i Boris

Nakon više od 20 godina postojanja grupe, Indira je početkom lipnja napustila grupu, a u Coloniju je ubrzo nakon toga stigla mlada Ivana Lovrić.

"Sve promjene su teške, ali kad se dogode, trebaš ih objeručke prihvatiti", komentirao je Boris razlaz s Indirom. "Ja nikad ne odustajem, pa tako niti od ovog, ovo je moje dijete i nisam jedan od onih koji kažu da ne znaju što dalje, ja uvijek znam što ću". Tako je pronašao i zamjenu za Indiru: '"Ivanu je doveo Škoro prije dvije godine, rekao mi je: "ima jedna mala, super pjeva", ali tada nisam imao vremena za nove mlade pjevače". Dvije godine kasnije, upravo je Ivana dobila svoju priliku postati pjevačica svoje omiljene grupe.

"Osjećaj je fenomenalan, tko bi razmišljao o tome da ćeš postati pjevač grupe koji si obožavao", rekla je Ivana o novoj ulozi u kojoj se našla. 

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Marko Kutlić – Usne tvoje02. Marko Tolja - Tisina03. Petar Grašo - Ako te pitaju04. Jacques Houdek - Pravi sretnik 05. Đani Stipaničev feat. Renata Sabljak - Ako nam ljubav preživi noć06. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja07. Vatra ft. Massimo - Nama se nikud ne žuri08. ZSA ZSA - Pruži mi ruku09. Gibonni - Nisi više moja bol10. Stjepan Lach - Nije važno11. Franka - S tobom12. KEDZO - Vojnik Ljubavi13. Pravila Igre - Kako nam stvari stoje 14. Vanna - Najbolji ljudi15. Antonela Doko - O čemu pričamo16. Detour - Bez Tebe

 

 Izdvojeno