Colonia: Imamo previše posla!

images/thumbnails/images/NAR/107959/coloniaivana-2.jpg
Boris i Ivana
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Nakon svog prvog koncerta u novom sastavu (s novom pjevačicom Ivanom Lovrić), Colonia je stigla na Narodni.

"Odradili smo vatreno krštenje u Vinkovcima za Dan grada, a sad ćemo se malo više posvetiti studijskom radu'" rekao je Boris Đurđević, osnivač Colonije.

images/thumbnails/images/NAR/107959/IMG-20170724-WA0000__1_.jpg

Hrvoje, Marko, Ivana i Boris

Nakon više od 20 godina postojanja grupe, Indira je početkom lipnja napustila grupu, a u Coloniju je ubrzo nakon toga stigla mlada Ivana Lovrić.

"Sve promjene su teške, ali kad se dogode, trebaš ih objeručke prihvatiti", komentirao je Boris razlaz s Indirom. "Ja nikad ne odustajem, pa tako niti od ovog, ovo je moje dijete i nisam jedan od onih koji kažu da ne znaju što dalje, ja uvijek znam što ću". Tako je pronašao i zamjenu za Indiru: '"Ivanu je doveo Škoro prije dvije godine, rekao mi je: "ima jedna mala, super pjeva", ali tada nisam imao vremena za nove mlade pjevače". Dvije godine kasnije, upravo je Ivana dobila svoju priliku postati pjevačica svoje omiljene grupe.

"Osjećaj je fenomenalan, tko bi razmišljao o tome da ćeš postati pjevač grupe koji si obožavao", rekla je Ivana o novoj ulozi u kojoj se našla. 

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme02. Petar Grašo - Ako te pitaju03. Mia - Kiša04. Parni Valjak - Vrijeme05. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova06. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu07. Domenica - Vidi se iz aviona08. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe09. Franka - S tobom10. Boris Novković - Čista ljubav11. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom12. Luka Nižetić - Voli me kao kiša13. Danijela Martinović - Telefon14. Colonia - Maskenbal15. Marko Kutlić - Srce se spasilo16. Pravila Igre - Muška suza

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite