Danijela Martinović pretvorila se u rockericu i zapjevala Prljavce

images/thumbnails/images/NAR/120900/Danijela_2.jpg
Foto: narodni
Dora Srdar
Autor: 

Dora Srdar

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite."Mi plešemo, lalalala, cijeli dan i noć..." otpjevala je ove legendarne stihove Prljavaca Danijela Martinović samo za Narodni. 'Narodni Living Room Acoustic' još je jednom spojio nespojivo...  

Pjevačica je na gostovanju u našem dnevnom boravku izvela i vlastite pjesme, aktualni singl 'Telefon' te hitove 'Što sam ja, što si ti' i 'Neka mi ne svane' kojom nas je prije više od 20 godina predstavljala na Eurosongu.  

"Ne blijede ta sjećanja. Zapravo vidiš koliko je to čarobno, kad predstavljaš nešto svoje, svoj narod negdje u svijetu. To nikad neću zaboraviti, stala sam iza. Najavljivali su me, a ja ispred ogledala i mislim: "Gospe moja draga, ako ja sad zagazim na plašt, pa padnem na zub, ispadne mi jedinica..." 

Danijela nas je u to vrijeme vratila i ponavljanjem scene skidanja plašta, kao što je tada napravila na nastupu. Doduše, ovoga puta poslužila je zavjesa, odnosno improvizirani plašt, no svejedno je uspjela. 

images/thumbnails/images/NAR/120900/Trio.jpg

Foto: Narodni

Bila je to prilika da Danijelu pitamo što misli o izboru Franke za ovogodišnje natjecanje, a ona je za svoju kolegicu imala samo pohvale: "Zaista mislim da je Franka idealan odabir jer je mlada, izvrsna pjevačica i prekrasno izgleda. Mislim da ima sve parametre koje može zadovoljiti i da je to zaista najbolji izbor u ovom trenutku." 

Narodni Living Room Acoustic slušaj svakog drugog četvrtka uživo u 18:15 iz studija Narodnog. Kroz emisiju te vode Gina Victoria Damjanović i Tomislav Cvetković iz Treće smjene. 

Cijelu emisiju potraži na Facebooku Narodnog 

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Marko Kutlić – Usne tvoje02. Marko Tolja - Tisina03. Petar Grašo - Ako te pitaju04. Jacques Houdek - Pravi sretnik 05. Đani Stipaničev feat. Renata Sabljak - Ako nam ljubav preživi noć06. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja07. Vatra ft. Massimo - Nama se nikud ne žuri08. ZSA ZSA - Pruži mi ruku09. Gibonni - Nisi više moja bol10. Stjepan Lach - Nije važno11. Franka - S tobom12. KEDZO - Vojnik Ljubavi13. Pravila Igre - Kako nam stvari stoje 14. Vanna - Najbolji ljudi15. Antonela Doko - O čemu pričamo16. Detour - Bez Tebe

 

 Izdvojeno