Djed (Božićnjak) Jacques!

images/thumbnails/images/NAR/116795/Djedica.jpg
Foto: Narodni
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Jacques je u prosincu vrlo zaposlen čovjek, ali je ipak našao vremena da razveseli ekipu Narodnog - Doris Pinčić i Hrvoja Kečkeša - i to ni manje, ni više nego kao Djed (Božićnjak) Jacques!

 

Otkrio je da od božićnih kolača voli makovnjaču, ali i da mu je omiljena božićna pjesma Dunjo mirisna od Novih fosila: "To mi je pjesma nad pjesmama, volim ju pjevati, ali svaki, baš svaki put se rasplačem na sceni. To je ta moć glazbe i lirike koja je čudesna, kad kaže "u tvome naručju dijete bit ću ja". Svi smo valjda na mamu tako osjetljivi, neka nostalgija me uvijek uhvati oko te pjesme..." 

 

 

Jedan Jacquesov koncert za djecu u zagrebačkoj dvorani Lisinski ove godine nije bio dovoljan da zadovolji apetite publike, pa je dodan i drugi, i to isti dan. 16. prosinca Jacques će održati dva koncerta, jedan u 10 sati koji je već rasprodan i drugi u podne. 

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Marko Kutlić – Usne tvoje02. Marko Tolja - Tisina03. Petar Grašo - Ako te pitaju04. Jacques Houdek - Pravi sretnik 05. Đani Stipaničev feat. Renata Sabljak - Ako nam ljubav preživi noć06. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja07. Vatra ft. Massimo - Nama se nikud ne žuri08. ZSA ZSA - Pruži mi ruku09. Gibonni - Nisi više moja bol10. Stjepan Lach - Nije važno11. Franka - S tobom12. KEDZO - Vojnik Ljubavi13. Pravila Igre - Kako nam stvari stoje 14. Vanna - Najbolji ljudi15. Antonela Doko - O čemu pričamo16. Detour - Bez Tebe

 

 Izdvojeno