Djed (Božićnjak) Jacques!

images/thumbnails/images/NAR/116795/Djedica.jpg
Foto: Narodni
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Jacques je u prosincu vrlo zaposlen čovjek, ali je ipak našao vremena da razveseli ekipu Narodnog - Doris Pinčić i Hrvoja Kečkeša - i to ni manje, ni više nego kao Djed (Božićnjak) Jacques!

 

Otkrio je da od božićnih kolača voli makovnjaču, ali i da mu je omiljena božićna pjesma Dunjo mirisna od Novih fosila: "To mi je pjesma nad pjesmama, volim ju pjevati, ali svaki, baš svaki put se rasplačem na sceni. To je ta moć glazbe i lirike koja je čudesna, kad kaže "u tvome naručju dijete bit ću ja". Svi smo valjda na mamu tako osjetljivi, neka nostalgija me uvijek uhvati oko te pjesme..." 

 

 

Jedan Jacquesov koncert za djecu u zagrebačkoj dvorani Lisinski ove godine nije bio dovoljan da zadovolji apetite publike, pa je dodan i drugi, i to isti dan. 16. prosinca Jacques će održati dva koncerta, jedan u 10 sati koji je već rasprodan i drugi u podne. 

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme02. Petar Grašo - Ako te pitaju03. Mia - Kiša04. Parni Valjak - Vrijeme05. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova06. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu07. Domenica - Vidi se iz aviona08. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe09. Franka - S tobom10. Boris Novković - Čista ljubav11. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom12. Luka Nižetić - Voli me kao kiša13. Danijela Martinović - Telefon14. Colonia - Maskenbal15. Marko Kutlić - Srce se spasilo16. Pravila Igre - Muška suza

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite