Hrvatska verzija Frankine "Crazy"

images/thumbnails/images/NAR/121996/Naslovna.jpg
Foto: Narodni
Ines Barbir
Autor: 

Ines Barbir

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Dvije godine su joj bile samo dok je gledala na TV-u Tonija Cetinskog koji nas je predstavljao 1994. na Euroviziji, već tada je željela da I ona isto ostvari jednog dana. I evo 24 godine nakon, Franki Batelić ostvario se najveći san iz djetinjstva. Na ovogodišnjemu 63. natjecanju za pjesmu Eurovizije u Lisabonu Hrvatsku će predstavljati s pjesmom Crazy. 

 

images/thumbnails/images/NAR/121996/Franka.jpg

Foto: Narodni
  

Tijekom gostovanja u 385 Showu Narodnog Franka je otkrila Nives Ivanišević zašto se odlučila baš za tu pjesmu.

"Branimir Mihaljević I ja smo u studiju imali tri pjesme koje smo trebali prezentirati  Hrt –u za Eurosong, a nismo baš bili zadovoljni s njima. I onda je Branimir izvukao neku melodiju na kojoj je radio, ja sam samo ušla u studio I tako je pjesma I nastala - u studiju. Ja nekako uvijek vjerujem da pjesma nađe tebe kao I bilo što u životu, I opet se to pokazalo točnim, a nadam se da se ljudima sviđa" simpatično je kometirala Franka. Spot za pjesmu snimala je 22 sata bez prestanka u Karlovcu, na što se našalila da je sutradan morala I zaplivati u bazenu zbog zadnje scene spota, pa je bilo dosta zabavnih scena uz mukotrpan rad. 

 

 

Franka je u studiju Narodnog otpjevala dio pjesme Crazy na Hrvatskom, to je bio jedan od izazova koji su je dočekali. Pogledaj  kako se snašla I koliko je zapravo Franka "Crazy" 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Marko Kutlić – Usne tvoje02. Marko Tolja - Tisina03. Petar Grašo - Ako te pitaju04. Jacques Houdek - Pravi sretnik 05. Đani Stipaničev feat. Renata Sabljak - Ako nam ljubav preživi noć06. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja07. Vatra ft. Massimo - Nama se nikud ne žuri08. ZSA ZSA - Pruži mi ruku09. Gibonni - Nisi više moja bol10. Stjepan Lach - Nije važno11. Franka - S tobom12. KEDZO - Vojnik Ljubavi13. Pravila Igre - Kako nam stvari stoje 14. Vanna - Najbolji ljudi15. Antonela Doko - O čemu pričamo16. Detour - Bez Tebe

 

 Izdvojeno