Indira se odlučila za solo!

images/thumbnails/images/NAR/72659/indira.jpg
Facebook Colonia, - Indira Levak u Coloniji
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Grupa koja je trajala više od 20 godina - Colonia, ostala je bez Indire!

Indira je naime, na svom Instagram profilu objavila vijest da se odlučila za solo vode:

"Dragi moji, već dugo razmišljam o solo karijeri,  vrijeme je da okrenem smjer prema novim koordinatama koje sam sama odredila i realiziram neostvarene želje i snove. Colonia je divan period moje pjevačke karijere, moje povijesti,  tisuće koncerata i hitova kojima sam dala svoj neizbrisiv pečat, a koje su dio mene kao umjetnice, zauvijek. Sada ću kao INDIRA, zajedno s timom divnih kreativaca  moju prepoznatljivu energiju usmjeriti  na svježe ideje i želje moje vjerne publike, kojoj sam zahvalna na podršci i ljubavi. Ništa se ne mijenja kada su u pitanju naša druženja i pjevanje uglas, život je sada, plešimo i dalje zajedno na mom putu pozitive i radosti! Od sada sve informacije o koncertima pratite na novoj facebook stranici Indira Icolonia Forza. Ljubi vas vaša Indira!!!"

colonia_20.jpg

Facebook Colonia, - 20 godina Colonije

Coloniju su prije 21 godine odnovali Indira Levak, Boris Đurđević i Tomislav Jelić. Prije tri godine Coloniu je napustio Tomislav Jelić, a sada i Indira.

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Gibonni - Bella Figura, Bella Pitura02. Psihomodo Pop - Sve će biti u redu03. Massimo - Neka ti plove brodovi04. Mia - Bezimeni 05. Parni Valjak - Ljubav06. Opća Opasnost - Kriva si07. Mile Kekin - Reno408. Nina Badrić - Vrati me09. Jinx - Ako si rođen u pogrešno vrijeme10. Eni & Vjeko - Prije Nego Nestane11. Pravila Igre - Ako12. Fluentes - Pusti da ljubav nosi me13. Tragovi feat. Denis Dumančić - Sve na ljubav miriše 14. Alen Đuras - Dotakni mi lice15. Damir Kedžo & Zsa Zsa - Sve u meni se budi16. Lovre Lučin - Pape moj

 Izdvojeno     

 Ne propustite