Indira za Narodni: “Ova pjesma je puno laganija od dosadašnjih!”

images/thumbnails/images/NAR/112958/Indira_i_jutarnja_ekipa.jpg
Foto Narodni
Dora Srdar
Autor: 

Dora Srdar

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Indira Levak probudila se danas ranije kako bi u Jutarnjem klubu Narodnog premijerno predstavila svoju novu pjesmu, drugi singl u solo karijeri. Pjesma “Dođi” posebnija je od svega što je Indira dosad radila jer je riječ o laganijoj pjesmi, ali i po tome što je po prvi puta Indira autorica teksta.

“Po prvi puta u životu imam veliku tremu i moram priznati da su sve riječi iz pjesme dio mene i ta neka iskrenost je došla na vidjelo. Nadam se da će moja publika i slušatelji prepoznati tu iskrenost.”

Vesela i energična kakva i je, Indira je u studiju Narodnog zaplesala s Hrvojem Kečkešomiz Jutarnjeg kluba, pričala o svojim kulinarskim sposobnostima i ispunila leksikonNarodnog u kojem je priznala kako joj je suprug istovremeno i najbolji prijatelj i prijateljica.

Spot za pjesmu “Dođi” izlazi krajem idućeg tjedna jer će Indira cijeli ponedjeljak provesti na snimanju, a dotada ovdje je lyric video u kojem možeš čuti kako Indira zvuči u laganijoj varijanti.

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Petar Grašo - Ako te pitaju02. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova03. Franka - S tobom04. Domenica - Vidi se iz aviona05. Detour - Bez Tebe06. Antonela Doko - O čemu pričamo07. Marin Jurić-Čivro - Vjetar08. Parni Valjak - Vrijeme09. Vanna - Najbolji ljudi10. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme11. KEDZO - Vojnik Ljubavi12. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu13. Mia - Kiša14. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom15. Tedi Spalato - Najlipša na svitu16. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite