Indira za Narodni: “Ova pjesma je puno laganija od dosadašnjih!”

images/thumbnails/images/NAR/112958/Indira_i_jutarnja_ekipa.jpg
Foto Narodni
Dora Srdar
Autor: 

Dora Srdar

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Indira Levak probudila se danas ranije kako bi u Jutarnjem klubu Narodnog premijerno predstavila svoju novu pjesmu, drugi singl u solo karijeri. Pjesma “Dođi” posebnija je od svega što je Indira dosad radila jer je riječ o laganijoj pjesmi, ali i po tome što je po prvi puta Indira autorica teksta.

“Po prvi puta u životu imam veliku tremu i moram priznati da su sve riječi iz pjesme dio mene i ta neka iskrenost je došla na vidjelo. Nadam se da će moja publika i slušatelji prepoznati tu iskrenost.”

Vesela i energična kakva i je, Indira je u studiju Narodnog zaplesala s Hrvojem Kečkešomiz Jutarnjeg kluba, pričala o svojim kulinarskim sposobnostima i ispunila leksikonNarodnog u kojem je priznala kako joj je suprug istovremeno i najbolji prijatelj i prijateljica.

Spot za pjesmu “Dođi” izlazi krajem idućeg tjedna jer će Indira cijeli ponedjeljak provesti na snimanju, a dotada ovdje je lyric video u kojem možeš čuti kako Indira zvuči u laganijoj varijanti.

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Parni Valjak - Vrijeme02. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu03. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom04. Boris Novković - Čista ljubav05. Marko Kutlić - Srce se spasilo06. Danijela Martinović - Telefon07. Indira - Dođi08. Pravila Igre - Muška suza09. Darko Rundek i Ekipa - Tamni jorgovan10. Domenica - Vidi se iz aviona11. Luka Nižetić - Voli me kao kiša12. Neno Belan - Zvijezda moga sna13. Zsa Zsa - Kad budemo sami14. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme15. Mia - Kiša16. Massimo - Neka ti plove brodovi

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite