Portugalac odnio pobjedu

images/thumbnails/images/NAR/71286/mkikrofon.jpg
Facebook Eurovision, - Eurovision song contest
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.62. Eurosong završio je pobjedom Portugala, a naš Jacques završio je trinaesti.

29-godišnji Portugalac Salvador Sobral pobjedio je s pjesmom 'Amar Pelos Dois' čija je autorica njegova sestra i to prema glasovima publike i glasovima žirija. 

Hvala vam svima koji ste vjerovali u nas. Presretni smo, zadovoljni nastupom i 13. mjestom i nadamo se da će Republika Hrvatska svake godine napredovati na Euroviziji“, rekao je Jacques nakon nastupa. 

HRT-ov_tim_na_natjecanju_za_pjesmu_Eurovizije_u_Kijevu.jpg

Press Hrt, - Hrvatski predstavnici na Eurosongu

Jacques_Houdek_na_ovogodisnjemu_natjecanju_za_pjesmu_Eurovizije.jpg

Press Hrt, - Hrvatski tim na Eurosongu

Uz Hrvatsku u finalu je nastupilo još 25 zemalja, iz prve polufinalne večeri: Moldavija, Azerbajdžan, Grčka, Švedska, Portugal, Poljska, Armenija, Australija, Cipar, Belgija - te predstavnici zemalja koje su izravno u finalu - Francuska, Njemačka, Italija, Španjolska i Velika Britanija, kao i domaćin Ukrajina.

Iz druge polufinalne večeri, uz našeg Jacquesa, i predstavnici Bugarske, Bjelorusije, Mađarske, Danske, Izraela, Rumunjske, Norveške, Nizozemske i Austrije. 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Petar Grašo - Ako te pitaju02. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova03. Franka - S tobom04. Domenica - Vidi se iz aviona05. Detour - Bez Tebe06. Antonela Doko - O čemu pričamo07. Marin Jurić-Čivro - Vjetar08. Parni Valjak - Vrijeme09. Vanna - Najbolji ljudi10. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme11. KEDZO - Vojnik Ljubavi12. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu13. Mia - Kiša14. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom15. Tedi Spalato - Najlipša na svitu16. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite