Jacques u Jutarnjem klubu

images/thumbnails/images/NAR/116668/Jacques.jpg
Foto: Facebook
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. – Jacques Houdek  – nakon velikog prošlogodišnjeg uspjeha i rasprodane dvorane ponovno se vraća u Lisinski ekskluzivnim programom za klince i klinceze KAD SI SRETAN! 

Klinci novoga tisućljeća zasigurno će pamtiti posebno za njih osmišljen i snimljen album Kad si sretan i najljepše dječje pjesme u izvedbi omiljenog im Jacquesa. U bezvremenskim hitovima za djecu Nije lako bubamarcu, Zeko i potočić, Kad si sretan, Kad se male ruke slože...  i neponovljivim Jacquesovim izvedbama i današnji najmlađi naraštaji ne prestaju veselo uživati. 

Album Kad si sretan i nakon dvanaest godina još uvijek je najprodavaniji album za djecu novoga tisućljeća i dosegao je dijamantnu nakladu, a u sklopu dječjeg programa Jacques djecu i njihove roditelje uvijek razveseli i velikim hitovima za djecu sa svoga drugoga albuma Idemo u zoološki vrt koji je osvojio diskografsku nagradu Porin za najbolji dječji album, a s kojega su pjesme Idemo u Zoo, Voda, Mišić Janko... postale omiljene nekim novim klincima! 

Jaques u srijedu u 8 stiže u Jutarnji klub i nosi karte koje će podijeliti zajedno s Doris Pinčić i Hrvojem Kečkešom.

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme02. Petar Grašo - Ako te pitaju03. Mia - Kiša04. Parni Valjak - Vrijeme05. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova06. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu07. Domenica - Vidi se iz aviona08. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe09. Franka - S tobom10. Boris Novković - Čista ljubav11. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom12. Luka Nižetić - Voli me kao kiša13. Danijela Martinović - Telefon14. Colonia - Maskenbal15. Marko Kutlić - Srce se spasilo16. Pravila Igre - Muška suza

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite