Jure Brkljača u ljubavnom trokutu

images/thumbnails/images/NAR/121528/jure_brkljaca.jpg
Foto: Facebook
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Jure Brkljača nakon hitova 'Druga strana' i 'Pristani na sve', izbacio je novu stvar 'Ona me vuče'.

 

"Sve pjesme koje sam ja napisao, i sada ova od Jure Stanića 'Ona me vuče', imale su neki svoj slijed, isto kao i u mom životu. Teme tih pjesama su životne situacije koje sam proživio, a idu redoslijedom, identično kako sam se ja osjećao", rekao je Jure.

 

"Zanimljivo je kako je uopće došlo do suradnje Jure Stanića i mene. To je bila neka sudbina, energija koja nas je privukla, a sve se dogodilo dok sam jednom prigodom svirao u Bolu na Braču. Igrom slučaja, Jure je bio tamo i čuo me, nakon čega je došao do mene s idejom da snimimo neke pjesme. Nakon toga išao sam provjeriti tko je taj autor i što je napravio, a zanimljivo je kako je napisao sve pjesme koje su u to vrijeme meni bile drage, koje sam slušao i koje su me inspirirale. Tako da je nevjerojatno kako nas je ta energija povezala. Ova pjesma napisana je prije petnaest godina i čast mi je da sam je baš ja snimio", rekao je Jure.

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Marko Kutlić – Usne tvoje02. Marko Tolja - Tisina03. Petar Grašo - Ako te pitaju04. Jacques Houdek - Pravi sretnik 05. Đani Stipaničev feat. Renata Sabljak - Ako nam ljubav preživi noć06. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja07. Vatra ft. Massimo - Nama se nikud ne žuri08. ZSA ZSA - Pruži mi ruku09. Gibonni - Nisi više moja bol10. Stjepan Lach - Nije važno11. Franka - S tobom12. KEDZO - Vojnik Ljubavi13. Pravila Igre - Kako nam stvari stoje 14. Vanna - Najbolji ljudi15. Antonela Doko - O čemu pričamo16. Detour - Bez Tebe

 

 Izdvojeno